Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Κοπή Βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Καλαμωτούσων Αττικής " Αγία Παρασκευή"

                                                                                                                                          
Ο Σύλλογος Καλαμωτούσων Αττικής καλωσορίζει τον καινούργιο χρόνο και καλεί τους φίλους και τα μέλη του στην κοπή της πίτας, για το νέο έτος, στις 12 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Κυριακή, ώρα 17.00 μ.μ, στο «Black Duck», τον γνωστό και φιλόξενο πολυχώρο τεχνών της Αθήνας, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μας, στην οδό Χρήστου Λαδά αριθ. 9α.
Η φετινή εκδήλωση σκοπό έχει να μας δώσει τη δυνατότητα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς αλλά όχι μόνο. Ο Σύλλογός, που με κινητήρια δύναμη την εθελοντική εργασία πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια μια σειρά σημαντικών εκδηλώσεων στην Καλαμωτή, δεν μπορούσε να σταθεί με αδιαφορία απέναντι στη δύσκολη εποχή που όλοι βιώνουμε. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίσαμε να στηρίξουμε την προσπάθεια της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου», που ιδρύθηκε το 1998 από τον χιώτη πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου. Η «Κιβωτός» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Από την είσπραξη των ετήσιων συνδρομών του Συλλόγου θα διατίθεται το ποσό των 5 ευρώ ανά συνδρομή στην «Κιβωτό του Κόσμου» που σήμερα υποστηρίζει 400 παιδιά. Σας ενημερώνουμε ότι όσοι δεν θα μπορέσετε να καταβάλετε την ετήσια συνδρομή σας από κοντά στην παραπάνω εκδήλωση, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της συνδρομής (20 ευρώ) στο λογαριασμό του Συλλόγου μας στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας με αριθμό 151 01 006296 11.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί επίσης λαχειοφόρος αγορά με αντικείμενο φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στην υπαίθρια έκθεση του φεστιβάλ «αξάνεμος» τον Αύγουστο 2011 στην Καλαμωτή.
Με τις θερμότερες ευχές μας για ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο 2012 σας περιμένουμε στις 12 Φεβρουαρίου!
Σεβαστή Πειραντάκου
Πρόεδρος Δ.Σ.
Τηλέφωνο Συλλόγου: 210-8211400

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου