Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων έδωσαν πρωτιά στα Μαστιχοχώρια σε Παγχιακό επίπεδο. Πρώτος στη Χίο με βαθμό πρόσβασης 19,82 ήλθε ο Κωνσταντίνος Κουνάκης από τα Μεστά τελειόφοιτος του Γενικού Λυκείου Καλλιμασιάς, την Δεύτερη θέση πήρε η μαθήτρια, Γεωργία Φραγκούλη από την Καλαμωτή με βαθμό πρόσβασης 19,75 τελειόφοιτη του Γενικού Λυκείου Καλαμωτής.
Επίσης αρίστευσε η μαθήτρια Γεωργία Φιστέ του Εμμανουήλ, με βαθμό πρόσβασης 19,57 με καταγωγή του πατέρα της από την Καλαμωτή, τελειόφοιτη του 2ου Γενικού Λυκείου Χίου. Αρίστευσαν και οι μαθητές Δημήτρης Αφενδούλης του Κυριάκου με βαθμό πρόσβασης 19,45 με καταγωγή της μητέρας του από την Καλαμωτή, τελειόφοιτος του 3ου Γενικού Λυκείου Χίου, και ο μαθητής Γεώργιος Φραγκούλης του Ισιδώρου από την Καλαμωτή, με βαθμό πρόσβασης 18,97 τελειόφοιτος του 3ου Γενικού Λυκείου Χίου.
Τα « Μαστιχοχωρούσικα Νέα » εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους σε όλους όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και ιδιαίτερα σε αυτούς που ξεχώρισαν με τις πρωτιές που πέτυχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου