Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη για το Νέο Έτος 2019




Μια ακόμη χρονιά ολοκληρώνει τον κύκλο της. Αυτές τις μέρες έχουμε μια ευκαιρία για απολογισμό και αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε. Μια ευκαιρία για ψύχραιμη σκέψη και νηφάλια αποτίμηση των γεγονότων του χρόνου που κλείνει και, κυρίως, για να πλησιάσουμε με κριτικό πνεύμα τα λάθη μας, να πάρουμε αποφάσεις για το χρόνο που έρχεται.
Αλλά το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς, κρύβει πάντοτε μέσα του την Ελπίδα. Την Ελπίδα για μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και προκοπή, για ξεπέρασμα των δυσκολιών, για περισσότερη ανθρωπιά στην καθημερινή ζωή όλων μας. Την Ελπίδα για μια χρονιά καλύτερη από εκείνη που πέρασε.
Δεν αρκεί ωστόσο να το ευχόμαστε και να το ελπίζουμε, οφείλουμε να εργαστούμε και συνεργαστούμε γι’ αυτό το καλύτερο Αύριο. Στην Περιφέρειά μας και ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου αυτό θα πράξουμε τον χρόνο που έρχεται, σε κοινή προσπάθεια με όλους τους συμπολίτες μας, με σταθερότητα και συνέπεια.
Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι στους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες στη Χίο, τις Οινούσσες και τα Ψαρά, στα ξενιτεμένα αδέλφια μας, στους ναυτικούς μας όπου γης, στα στρατευμένα παιδιά μας το 2019 να είναι μια χρονιά Ειρηνική, Δημιουργική και Ευτυχισμένη.
Καλή Χρονιά σε όλους και όλες !
Σταμάτης Κάρμαντζης

Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου