Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ - Α.Ε. ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ Ισόπαλοι με σκορ 1-1




Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Όμηρος και Καλαμωτή στο γήπεδο της Καλλιμασιάς, έναν αγώνα πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει εκτίσει το ρεπό της.
Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη ισοπαλία για τον Όμηρο και 6η συνολικά, με την οποία έφτασε τους 27 βαθμούς, αλλά δεν γλύτωσε ακόμα και μαθηματικά τα μπαράζ, καθώς έχει ένα αγώνα παραπάνω από Καρυές (23 β.) και Λαίλαπα (21 β.), οι οποίοι με 2/2 τις τελευταίες αγωνιστικές και ήττα δικιά του από τη Δάφνη στο φινάλε, τον προσπερνάνε. Για την Καλαμωτή από την άλλη αυτή ήταν η 3η εκτός έδρας ισοπαλία, σε συνολικά 4, με την οποία παρέμεινε στην 6η θέση με 31 βαθμούς.
ΔΑΝΔΟΥΛΑΣ
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και απείλησαν με τους Ψαρούδη (5΄), Κούτικα (8΄) και Κούτσουρα Δ. (35΄), αλλά την μεγάλη φάση του πρώτου μέρους την είχε η Καλαμωτή στο 42΄, με την κεφαλιά του Δάνδουλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Συρρή Τ.
Στο 56΄ σουτ του Κούτσουρα Δ. μέσα από την περιοχή φεύγει άουτ, ενώ στο 66΄ αδύναμο πλασέ του Γαλάτουλα, μπλόκαρε ο Συρρής. Ο Όμηρος άνοιξε το σκορ στο 71΄ με κεφαλιά του Μακρίδη, μετά από φάουλ του Βάβουζα, με τον σκόρερ όμως να γίνεται άθελα του μοιραίος στο 79΄, καθώς ακίνδυνο σουτ του Ρέππα έξω από την περιοχή, κόντραρε στο πόδι του, η μπάλα άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Συρρή για να γίνει το 1-1. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς, μια κεφαλιά του Βαϊνά στο 85΄, που μπλόκαρε ο Ορφανούδης Σ.Πηγή.www.Sportschios.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου