Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Συκούση, παρέμβαση της Μαρίας Σταυρινούδη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Τασούλα για την άμεση ανταπόκρισή του ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, σχετικά με τη συνέχιση των εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Συκούση στη Χίο, έπειτα από συνάντησή μας που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, κατόπιν αιτήματός μου.
Ο Ναός του Αγίου Γεωργίου Συκούση, αποτελεί μεταξύ άλλων, κληροδότημα σπάνιας πολιτιστικής θρησκευτικής αξίας, το οποίο και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να προστατεύσουμε ως μοναδική κληρονομιά της Ορθοδοξίας μας.
Σας παραθέτω την απαντητική επιστολή του Υπουργού για τη συνέχιση των εργασιών του Αγίου Γεωργίου Συκούση και θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι, εκ της θέσεως μου, θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την άμεση και οριστική επίλυση σημαντικότατων ζητημάτων που απασχολούν τους Χιώτες συμπολίτες μας.

Με τιμή

Μαρία Σταυρινούδη

Αγαπητή κα. Σταυρινούδη

Σε συνέχεια επισκέψεως σας στο Γραφείο μου στο Υπουργείο Πολιτισμού με θέμα μεταξύ άλλων την πορεία της αποκατάστασης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Συκούση στη Χίο, σας πληροφορώ ότι το έργο θα συνεχισθεί απρόσκοπτα μέσω του ΠΔΕ και εν συνεχεία του νέου ΕΣΠΑ περιόδου 2014 - 2020.

Με εκτίμηση


Κώστας Τασούλας

Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.Με τιμή

Μαρία Σταυρινούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου