Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2025

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου " Φίλοι της Κώμης" .




Τα μέλη του νέου Συλλόγου " Φίλοι της Κώμης" , που εκλέχτηκαν στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 13 Σεπτεμβρίου 2025 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, συνήλθαν σε συνεδρίαση προκειμένου να συγκροτηθούν σε Σώμα.
Μετά από μυστική ψηφοφορία το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Κωστάζου Ευαγγελία
Αντιπρόεδρος: Κοντογιάννης Ισίδωρος
Γραμματέας: Κοσσένα Δώρα
Ταμίας: Μαυροθέρης Γεώργιος
Μέλη: Γαλάτουλας Δημήτριος
Κωσταντάς Δημήτριος
Τριαντάφυλλος Μιχάλης

Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στο νεοεκλεγέντα συμβούλιο του συλλόγου " Φίλοι της Κώμης" παράλληλα διατυπώνω και τις πλέον εγκάρδιες ευχές μου για την πραγματοποίηση των στόχων και των επιδιώξεων του προγράμματος τους.

Ελπίζω ότι οι προσπάθειες τους και οι προσδοκίες τους θα ευοδωθούν , ώστε η Κώμη να αναβαθμιστεί, διότι αυτό αποτελεί το κατ' εξοχήν ζητούμενο των δράσεων τους . Εύχομαι επίσης καλή και δημιουργική θητεία σε όλους τους εκλεγέντες στο νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου .

Μιχάλης Κανάριος

Εκδότης

Μαστιχοχωρούσικων Νέων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου