Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ευχαριστήριο στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο



 Το Ωνάσειο Νοσοκομείο σήμερα αποτελεί ένα κόσμημα  για την Ελλάδα. Το ανθρώπινο δυναμικό με την άρτια κατάρτιση του, την ευσυνειδησία του και την ευγένεια που σε σκλαβώνει  και εγγυάται την ασφαλή μας νοσηλεία, την οποία βίωσα προσωπικά με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που με ανάγκασε να παραμείνω δέκα ημέρες στην Καρδιολογική  Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη  της καρδιάς μου τον Καρδιολόγο Περρέα Κωνσταντίνο Διευθυντή της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής  του Ωνασείου για την επιτυχή επέμβαση στην καρδιά μου, καθώς και τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που συμμετείχε στην επέμβαση μου. Άνθρωποι υπέροχοι με ευγένεια και ήθος,με υπομονή  και κατανόηση που προσέγγιζαν τους ασθενής τους ψυχικά και ψυχολογικά.Η επιστημονική τους κατάρτιση και η κλινική τους εμπειρία έδιναν αμέσως λύσεις  στα προβλήματα που προέκυπταν

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διευθυντή Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου  Χίου Καρτάλη Αθανάσιο,καθώς και τον καρδιολόγο Βούτα Πέτρο για τον προεγχειρητικό έλεγχο που έκαναν και με έστειλαν στο Ωνάσειο. 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές αιμοδότες που ήταν πράγματι συγκινητική η προσέλευση τους. Στον Πρόεδρο του Συλλόγου Αγίας Κυριακής,  Αντώνη Κοσσένα και τα μέλη της εθελοντικής ομάδας αιμοδοσίας ,στην προϊσταμένη της αιμοδοσίας Χίου Άννα Σωτηρίου, στον Μέγα Βασίλειο - Σωτήρας, στο Δήμο Μελλισίων, στο Θανάση Γεωργόπουλο,  στο Λευτέρη Πάνταλο, στο Ζαφείρη Λασκαρίδη και Δέσποινα Περρή.

Μιχάλης Κανάριος

Εκδότης Μαστιχοχωρούσικων Νέων

Συνταξιούχος ΕΛΤΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου