Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Μαστιχοπαραγωγών Καλαμωτής το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17.00 - 19.00 στην Μορφωτική Ένωση Καλαμωτής





                                          ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Καλαμωτής,καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17.00 - 19.00 στην Μορφωτική Ένωση Καλαμωτής, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο παρακάτω θέμα.

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ

1.Εφορευτικής Επιτροπής
2 Πενταμελούς Διοικητικού.Συμβουλίου και των αναπληρωματικών τους
3.Τριμελούς Εποπτικού Συμβουλίου και των αναπληρωματικών τους για την
4.Εκλογή αντιπροσώπων για την Αναγκαστική ,Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι εάν κατά την άνω πρώτη σύγκληση της συνελεύσεως δεν επιτευχθεί  νόμιμη απαρτία τότε η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει χωρίς νέα  πρόσκληση το επόμενο Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.
Δήλωση υποψηφιότητας για όλα τα Όργανα μπορεί να κατατεθεί από τους ενδιαφερόμενους μέχρι 3 ημέρες πριν της εκλογές και συγκεκριμένα μέχρι 23 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 στα γραφεία του Συνεταιρισμού.
Τα μέλη προκειμένου να ψηφίσουν απρόσκοπτα,θα πρέπει να έχουν μαζί τους, Αστυνομικό Δελτίο ταυτότητας, η Βιβλιάριο ασφαλιστικού φορέα,άλλο Δημόσιο έγγραφο πο θα αποδεικνύει την ταυτότητα τους,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου