Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση των κατοίκων της Κοινότητας Καλαμωτής,που έγινε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:30 στη Δημοτική αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης



  • Πραγματοποιήθηκε χθές Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 η συνέλευση των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμωτής,στην αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης Καλαμωτής με τα εξής θέματα .

  • Παρουσίαση προτάσεων τοπικού συμβουλίου για τεχνικό πρόγραμμα 2019 - 2020.
  • Κατάθεση προτάσεων - προβλημάτων - αιτημάτων των κατοίκων και των φορέων της περιοχής.

  • Την Δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Ξενάκης, επίσης παραβρέθηκαν οι συγχωριανοί μας  Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Τριαντάφυλλος, Ανδρέας Βεργίτσης και ο Γεώργιος Σαραντινίδης.

  • Η Συνέλευση έγινε παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ.Θεοδόση Σταθόπουλο, των Κοινοτικών Συμβούλων και του Προέδρου της Συνέλευσης Γεωργίου Αμύγδαλου.Δόθηκε η δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό των κατοίκων να διατυπώσουν τις απόψεις τους και να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Κοινότητά τους.
    Ο διάλογος που αναπτύχθηκε ήταν γόνιμος και αποδοτικός. Οι προτάσεις και τα αιτήματα που κατατέθηκαν από τους κατοίκους, ελήφθησαν υπόψη για την τακτοποίησή τους. Φυσικά αναφέρθηκε και είναι προφανές ότι είναι πρακτικά αδύνατο να επιλυθούν όλα τα προβλήματα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου