Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Α.Ε.Καλαμωτής Κυβέλη 2 - 2




Σήμερα το απόγευμα στο Ισιδωρίδειον γήπεδο , η ομάδα της Καλαμωτής αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με την ομάδα της Κυβέλης
Η Καλαμωτή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αλλά ο δυνατός αέρας εμπόδισε τις δυο ομάδες στις προσπάθειες και ειδικότερα την ομάδα της Καλαμωτής που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία
Στο 28' μετά από κόρνερ του Μετουσι , ο Κανάριος με κεφαλιά θα γράψει το 1-0 για την Καλαμωτή
Κόντρα όμως στην ροή του αγώνα η ομάδα της Κυβέλης θα καταφέρει να ισοφαρίσει αρχικά στο 38' με τον Ζαννικο και πριν την λήξη του ημιχρόνου να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο θα μετατραπεί σε έναν επιθετικό μονόλογο της Καλαμωτής χάνοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες.
Στο 55' σουτ από καλή θέση του Δημήτρη Σουρέλα η μπάλα περνάει μόλις άουτ. Στο 63' κεφαλιά εξ επαφής του Αιμίλιου Οσμεναι , και πάλι η μπάλα περνάει άουτ.
Στο 74' επικίνδυνη αντεπίθεση από την ομάδα της Κυβελης , σε ετοιμότητα ο 14χρόνος τερματοφύλακας της Καλαμωτής Νικόλας Περαντάκος θα αποσοβήσει το γκολ.
Στο 80' νεα χαμένη ευκαιρία από τον Λορεν Γκοτζαι. Στο 92' ο Περίανδρος Σαραντινίδης θα ανατραπεί και θα κερδίσει το πέναλτι για την Καλαμωτή, με τον Ηλία Σαραντινούδη να εκτελεί εύστοχα και να γράφει το τελικό 2-2.
Να σημειωθεί πως για ακόμα ένα παιχνίδι αγωνίστηκε βασικός για την ομάδα της Καλαμωτης ο 14χρόνος τερματοφύλακας Νικόλας Περαντάκος καθώς και ο επίσης 14χρόνος αμυντικός Αντώνης Γκοτζαι.

Η 11αδα της Καλαμωτής


1) Νικολας Περαντακος 2) Γιώργος Μετουσι 3) Γιώργος Λαρδας 4) Ηλίας Σαραντινουδης 5) Γιάννης Πολιτακης 6) Δημήτρης Κόκκινος 7) Νίκος Καναριος 8 ) Λορεν Γκοτζαι 9) Κώστας Μαμας 10) Αιμίλιο Οσμεναι 11) Δημήτρης Σουρελας

Στο 65' ο Περίανδρος Σαραντινίδης πέρασε στην θέση του Αιμίλιου Οσμεναι Στο 70' ο Αντώνης Γκοτζαι πέρασε στην θέση του Δημήτρη Σουρέλα
Και στο 75' ο Ρεζις Οσμεναι πήρε την θέση του Κώστα Μάμα
Για ενα ακόμα παιχνίδι η παρουσία του κόσμου ήτανε αρκετά μεγάλη στο Ισιδωρίδειον γήπεδο.
Η βαθμολογία μια αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Καλαμωτής, μετά την λήξη του πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί σε διπλό αγώνα μπαράζ με την ομάδα του Ατλάντα Νεοχωρίου με τον νικητή να προβιβαζεται στην Ά κατηγορία Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου