Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Α.Ε.Καλαμωτής - Λαίλαπας 1 - 0




Στο κατάμεστο από φιλάθλους, Ισιδωρίδειον γήπεδο Καλαμωτής σήμερα Κυριακή απόγευμα η ομάδα της Καλαμωτής επικράτησε με 1-0 του Λαίλαπα ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Β τοπικού πρωταθλήματος Χίου.
Με την νίκη της αυτή η Καλαμωτή έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες και τις 8 συνολικά στο πρωτάθλημα , κάτι που την εδραιώνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας , που σημαίνει ότι θα διεκδικήσει σε αγώνα μπαράζ την άνοδο της στην Ά κατηγορία Χίου.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ισορροπία επιθέσεων από τις δυο ομάδες χωρίς όμως ιδιαίτερες ευκαιρίες και με την Καλαμωτή να έχει την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων.
Στο 23' εξαιρετικό φάουλ του Κωνσταντίνου Σφήκα από μακρυά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του Λαίλαπα.
Στο 28' ο Νίκος Κανάριος θα βρεθεί τετ α τετ μετά από εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Λόρεν Γκοτζάϊ , και με δυνατό σουτ θα γράψει το 1-0 για την ομάδα της Καλαμωτής.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καλαμωτής θα έχει τρείς αναγκαστικές αλλαγές πρωτοκλασάτων παικτών της (Κωνσταντίνος Σφήκας, Μιχάλης Ορφανούδης και Λόρεν Γκοτζάι) με αποτέλεσμα να οπισθοχωρισει και να προσπαθήσει να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα.
Ο Λαίλαπας παρότι είχε την υπέροχη δεν θα καταφέρει να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία , σε αντίθεση με την Καλαμωτή που έχασε τρείς κλασικές ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις για να πετύχει ένα ακόμα γκολ..
Στο 65' ο Κώστας Μαμάς σε τετ α τετ θα αστοχήσειι.
Στο 78' ο 14χρονος Αντώνιος Γκοτζαι δεν θα προλάβει να σκοράρει προ κενής εστίας, ενώ στο 89' και πάλι ο Αντώνιος Γκοτζαι θα αστοχήσει εξ επαφής.
:

Να σημειωθεί ότι στον σημερινό αγώνα οι κερκίδες του Ισιδωρίδειου γηπέδου ήτανε σχεδόν κατάμεστες από κόσμο που βρέθηκε για να ενισχύσει ενεργά την προσπάθεια της ομάδας της Καλαμωτής.

Η 11αδα της Καλαμωτής:

1) Αναστάσιος Ζαχούλης 2) Περίανδρος Σαραντινίδης 3) Ισίδωρος Βεργίτσης 4) Ηλίας Σαραντινούδης
5) Γιάννης Πολιτάκης 6) Κωνσταντίνος Σφήκας 7) Κώστας Μάμας 8 ) Μιχάλης Ορφανούδης
9) Νίκος Κανάριος 10) Αιμίλιος Οσμενάι 11) Λόρεν Γκοτζαι


Στο 45' ο Δημήτρης Κόκκινος και ο Γιώργος Μετουσι θα πάρουν τις θέσεις των Μιχάλη Ορφανούδη και Κωνσταντίνου Σφήκα.
Στο 65' ο Γιώργος Λ άρδας θα πάρει την θέση του Λορεν Γκοτζαι
Και στο 77' ο Αντώνης Γκοτζαι θα πάρει την θέση του Νίκου Κανάριου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου