Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ένωση Λαγκάδας-Συκιάδας - Α.Ε. Καλαμωτής 1-1


Σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Λαγκάδας διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ της Ένωσης Λαγκάδας-Συκιάδας και της Καλαμωτής, όπου τελείωσε ισοπαλία με σκορ 1-1.

Η Καλαμωτή έχοντας για ακόμα ένα παιχνίδι την υπεροχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας έχασε την πρώτη της ευκαιρία μόλις στο 5' με το Βαγγέλη Βλάχο όπου αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Στο 12' ο ίδιος παίκτης και πάλι έπειτα από ωραία πάσα του Κωνσταντίνου Σφήκα δεν κατάφερε και πάλι να ανοίξει το σκορ για την Καλαμωτή.

Κάτι όμως που έκανε ο Αιμίλιος Οσμενάι στο 28' με υπέροχη καρφωτή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Περίανδρου Σαραντινίδη, γράφοντας έτσι το 0-1 για την Καλαμωτή, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Δοκάρι από πλευράς Ένωσης στο 58', ενώ στο 70' μετά από κόρνερ του Κωνσταντίνου Σφήκα, ο Σιδερής Βεργίτσης χάνει εξ επαφής την ευκαιρία για το 0-2.

Στο 75' καλό σουτ του Αιμίλιου Οσμενάι έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει μόλις άουτ.
Και φτάνουμε στην πολυσυζητημένη φάση του 5ου λεπτού των καθυστερήσεων.

Εκτέλεση κόρνερ από πλευράς Ένωσης, ψηλοκρεμαστό σουτ από παίκτη των γηπεδούχων , η μπάλα καταλήγει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές της Καλαμωτής να ανακτούν την κατοχή της μπάλα και να προσπαθούν να βγουν στην αντεπίθεση.

Και ενώ η μπάλα παίζεται στον χώρo του κέντρου του γηπέδου ο διαιτητής Τσούχλης, έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Ένωσης, γυρίζει την φάση πίσω και υποδεικνύει πέναλτι εις βάρος της Καλαμωτης, για χέρι του Γιάννη Πολιτάκη, στην προσπάθεια του να προστατέψει την εστία εάν η μπάλα δεν κατέληγε στο δοκάρι.

Το πέναλτι εκτελεί στο 97' ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Λαγός και γράφει το τελικό αποτέλεσμα 1-1.
Η 11αδα της Καλαμωτής:
1) Γιώργος Μυλωνάς
2) Περίανδρος Πάμπαλος
3) Περίανδρος Σαραντινίδης
4) Γιάννης Πολιτάκης
5) Ηλίας Σαραντινούδης
6) Σιδερής Βεργίτσης
7) Κωνσταντίνος Σφήκας
8 ) Βαγγέλης Βλάχος
9) Νίκος Κανάριος
10) Αιμίλιος Οσμενάι
11) Λορεν Γκοτζάι

Στο 62' ο Κώστας Μάμας πήρε την θέση του Βαγγέλη Βλάχου.
Στο 74' ο Στέφανος Πάτρας πήρε την θέση του Αιμίλιου Οσμενάι.
Στο 76' ο Θανάσης Παντελιδακης πήρε την θέση του Περίανδρου Πάμπαλου
Και στο 87' ο Σίμος Μαμακος πήρε την θέση του Ηλία Σαραντινούδη.
Στην φάση του καταλογισμού του πέναλτι υπέρ της ομάδας της Ένωσης, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της Καλαμωτής, Γιάννης Πολιτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου