Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Α. Ο. Πύργος - Αναγέννησης Θολοποταμίου 2 - 0




Εχθές το απόγευμα στο γήπεδο ΛΩ στο Πυργί, η ομάδα του Πύργου επικράτησε της Αναγέννησης Θολοποταμίου 2 - 0 για την τρίτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Α΄κατηγορία.
Με την νίκη αυτή ο Πύργος έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου και έτσι την Κυριακή στα Θυμιανά με αντίπαλο τον Ατλα Νεοχωρίου, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό, ποιά ομάδα θα παρει το εισιτήριο της ανόδου.

Στα αγωνιστικά ο Πύργος ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες.
Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στο 27΄ ο Σαραντινούδης με δυνατό σουτ από την άμυνα του Πύργου, βρήκε τον Χατζηχριστοδούλου στην αντίπαλη περιοχή και αυτός με υπέροχο σταμάτημα και τελείωμα έγραψε το 1 - 0.
Στο τέλος του Α΄ημιχρόνου ο Κώστας Μάμμας έχασε μεγάλη ευκαιρία μέσα από την περιοχή να ισοφαρίσει για την Αναγέννηση.

Στο Β΄ημίχρονο ο Πύργος συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων κα στο 64΄ο Χατζηχριστοδούλου δίνει πάσα στον Ράπτη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ νικάει για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης Γιάννη Γιατζιτζόγλου.
Στο 76΄δυνατό σουτ του Βεργίτση έξω από την περιοχή η μπάλλα πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Αναγέννησης. Τελικό αποτέλεσμα 2 - 0.

Στο άλλο παιχνίδι  Ατλας - Λέων 1- 1.

Έτσι μετά από 3 αγωνιστικές η βαθμολογία των μπαράζ διαμορφώνεται ως εξής.

1] ΑΤΛΑΣ...............    25
2] ΛΕΩΝ.................   23.
3] ΠΥΡΓΟΣ............... 21.
4] ΑΝΓΕΝΝΗΣΗ.........17


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου