Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Καλό ταξίδι στην γειτονιά των Αγγέλων, Αργυρώ





Σε κλίμα πόνου και βαθιάς θλίψης, πλήθος κόσμου συνόδευσαν την 29χρονη Αργυρώ Φραγκούλη  στην τελευταία της κατοικία, σήμερα Σάββατο 31 Mαρτίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Βαρβασίου στη Χίο.
Ο χαμός της άτυχης κοπέλλας συγκλόνισε όλους όσους την γνώριζαν, όλους όσοι την αγαπούσαν. Η Αργυρώ ήταν μία δραστήρια κοπέλλα, ένας άνθρωπος ζωντανός με όρεξη για την ζωή, μία κοπέλλα κοινωνική, πάντα χαμογελαστή και καλοσυνάτη. Μία επιστήμονας, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ισπανία. Η μοίρα όμως έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι στην Αργυρώ. Άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή Cueno του Τορίνο. Ερχόμενη με παρέα από την Βαρκελώνη, για το Πάσχα στην Ελλάδα, σταμάτησαν στο Τορίνο. Στην προσπάθειά της να διασχίσει πεζή τον δρόμο, χτυπήθηκε θανάσιμα από διερχόμενο Ι.Χ. όχημα στην τοποθεσία Cappelli di Ceresole. 
Η θλίψη και ο πόνος μας δεν μπορούν να περιγραφούν σε ένα συλλυπητήριο μήνυμα. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε ο Θεός να δώσει κουράγιο, στους γονείς και στην αδελφή, για την τραγική απώλεια της πολυαγαπημένης τους κορούλας και αδελφής Αργυρώς.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς της εκλιπούσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου