Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο


Καθημερινότητα πλέον αποτελεί η ανακοίνωση και επιβολή από την Κυβέρνηση όλο και περισσότερων φόρων και βαρών σε σημείο που η ψυχή μας να μην αντέχει άλλο.
Ζούμε μια πρωτόγνωρη, πολυμέτωπη επίθεση σε ό,τι μέχρι σήμερα θεωρούσαμε απλή και ανθρώπινη διαβίωση. Μεγαλώνει η απόγνωση και η αγωνία σε όλους μας για το πού πάει η χώρα, η οικονομία, τα εθνικά μας θέματα, η ασφάλειά μας κλπ. και δυστυχώς ολοένα και αδυνατίζει η εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτική και στους πολιτικούς.
Με λίγα λόγια ζούμε σε μια οδυνηρή περιδίνηση χωρίς ορατή έξοδο. Ελπίδα επιστροφής στην ομαλότητα αποτελεί η αναδιοργάνωση της πολιτικής μας ζωής με κυρίαρχο στόχο την σωτηρία της χώρας, των πολιτών και κυρίως των νέων γενεών.  
Αυτό όμως προϋποθέτει να συνειδητοποιήσουμε πλήρως την θέση μας να συμβάλουμε στην εκλογή σοβαρού κοινοβουλίου και κατ’ ακολουθία ικανών και πατριωτικών κυβερνήσεων.
Η δική μας συμβολή έγκειται στην κινητοποίηση και την συμμετοχή μας στις δημοκρατικές διαδικασίες λειτουργίας και εξυγίανσης των κομμάτων. Η αποχή και η δαιμονοποίηση της πολιτικής δεν οδηγεί παρά στην διαιώνιση των προβλημάτων και στην αέναη επικράτηση της διαπλοκής.
Αυτές τις ημέρες το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η Νέα Δημοκρατία, διενεργεί την οργανωτική της ανασυγκρότηση με εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αφενός νέας πανελλαδικής οργάνωσης, δηλαδή, νέων Δημοτικών και Νομαρχιακών Οργανώσεων αφετέρου την εκλογή συνέδρων για τις εργασίες του δέκατου τακτικού συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 22-24 Απριλίου.

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με πρωτοφανή συμμετοχή πολιτών ακόμα και από άλλους πολιτικούς χώρους κατέδειξε αδιαμφισβήτητα ότι αυτή η παράταξη μπορεί να συσπειρώσει κοντά της συνειδητοποιημένους και αποφασισμένους πολίτες.
Πολίτες που ενδιαφέρονται για συμμετοχή και δραστηριότητα στην λειτουργία δημοκρατικών κομμάτων αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ βάσης και ηγεσίας για την χάραξη σύγχρονης και αποτελεσματικής πολιτικής προς το αληθινό συμφέρον των πολιτών και την πρόοδο της Χώρας.
Την Κυριακή 3 Απριλίου θα διεξαχθεί η εκλογή του Προέδρου και των μελών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης καθώς και των Συνέδρων που θα μας εκπροσωπήσουν στο επικείμενο Συνέδριο.
Θα ακολουθήσει την Τετάρτη 6 Απριλίου η εκλογή των υπευθύνων των θεματικών τομέων δράσης της Νομαρχιακής Οργάνωσης και την Κυριακή 17 Απριλίου θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι ψήφισαν για Πρόεδρο της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές και όσοι επαναβεβαίωσαν την ιδιότητα του μέλους ακόμα και αν δεν ψήφισαν στην προαναφερόμενη εκλογή.

Η δική μου και μοναδική εμπλοκή στην διαδικασία, πέραν της ψήφου μου, συνίσταται σε αυτήν την δημόσια σημερινή τοποθέτηση η οποία συμπυκνώνεται στο εξής: Παράκληση για αθρόα συμμετοχή στην εκλογή των πιο ικανών και ανιδιοτελών εκπροσώπων στα τοπικά κομματικά όργανα και στο συνέδριο.
Η  καθολική, ει δυνατόν, συμμετοχή μας στις διαδικασίες θα συμβάλει σημαντικά με τον καλύτερο τρόπο στην εκλογή των πιο άξιων και συνετών προσώπων και θα ακυρώσει διεργασίες προώθησης ιδιοτελών ομάδων οπισθέλκουσας για την δημοκρατική λειτουργία του κόμματος και την επίτευξη των προσδοκιών μας για ένα ελπιδοφόρο μέλλον της Χώρας μας.

Σταύρος Μιχαηλίδης
Υποναύαρχος (ε.α.) Λ.Σ.
Υποψήφιος Βουλευτής
   


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου