Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Διακομίζεται στην Αθήνα 47χρονος τραυματίας από τροχαίο στην Κώμη



Στην Αθήνα διακομίζεται από την μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Χίου 47χρονος συμπολίτης, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά το πρωί της Παρασκευής, 25 Μαρτίου 2016, σε τροχαίο που συνέβη στον Άγιο Νικόλαο της Κώμης.
Για το ατύχημα ενημερώθηκε στις 8 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου, η οποία μετέβη στο σημείο με πέντε άντρες και δύο οχήματα, για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος είχε ακόμα τις αισθήσεις του.
Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Πυργίου και εν τέλει μετεφέρθη στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου, καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το ατύχημα προκλήθηκε όταν για άγνωστο λόγο το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε τοίχο.
Η φωτογραφία εστάλη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου, η οποία σημειώνει ότι η σύγκρουση στον μαντρότοιχο ήταν σφοδρή και για τον απεγκλωβισμό του τραυματία και μοναδικού επιβαίνοντος Α.P. (αγγλικοί χαρακτήρες) στο όχημα χρησιμοποιήθηκαν διασωστικά εργαλεία.Π.astraparis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου