Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές 2015, αποτελέσματα στην Καλαμωτή.


Στα δύο εκλογικά τμήματα στην Καλαμωτή, σε σύνολο 1213 εγγεγραμένων ψήφισαν οι 490. Έγκυρα 485, τα άκυρα 3 και τα λευκά 2.
Αναλυτικά έλαβαν, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 192, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 151,ΣΥΡΙΖΑ 85, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12,ΑΝΕΛ 8,ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 8,ΠΟΤΑΜΙ 7, ΛΑΕ 7,ΚΚΕ 7,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ - ΠΕΙΡΑΤΕΣ 3
ΑΝΤΑΡΣΙΑ 2, ΚΟΙΝΩΝΙΑ 1.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.1.

                                        ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ


Η Δημοκρατική Συμπαράταξη στη Χίο και πανελλαδικά, απόψε, το βράδυ, έκανε ένα πρώτο σημαντικό βήμα, αυξάνοντας σημαντικά τις δυνάμεις της.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ανδρέα Μιχαηλίδη και τον Νότη Μηταράκη για την επανεκλογή τους και να ευχηθώ, μια παραγωγική και χρήσιμη για τον τόπο, θητεία.
Θα ήθελα, μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τόσο τους συνυποψήφιούς μου, όσο και τους εθελοντές και τις εθελόντριες, καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες που δώσαμε μαζί αυτόν τον σύντομο και έντιμο αγώνα.
Τον στόχο μας να εκλέξουμε βουλευτή Χίου δεν τον πετύχαμε.
Θα ήθελα, ωστόσο, προσωπικά, να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες και συμπολίτισσές μου, που μας υποδέχθηκαν ζεστά σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής προσπάθειας και μας υποστήριξαν σε αυτήν την πορεία. Γνωρίζω ότι πολλοί και πολλές με υποστηρίξατε προσωπικά, υπερβαίνοντας τις κομματικές γραμμές και σας ευχαριστώ θερμά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας μιλήσαμε για την εθνική ενότητα και την αποτελεσματική συνεργασία που έχει ανάγκη ο τόπος. Στην κατεύθυνση αυτή, από αύριο και από τη θέση που αποφάσισε η χιακή κοινωνία, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλό του τόπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου