Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Μουσουρούλη.





Ομιλία με ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία, πραγματοποίησε την Κυριακή στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στη Χίο, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Μουσουρούλης, τέως Βουλευτής Χίου και τ. Υπουργός Ναυτιλίας & Αιγαίου.

Τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή προλόγισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής κ. Μάκης Βορίδης, τον οποίο ο κ. Μουσουρούλης ευχαρίστησε θερμά για τη συνεργασία τους γενικότερα, αλλά και ειδικότερα για θέματα της Χίου.

Με πρόδηλη συγκίνηση, μία μέρα μετά την παραίτησή του από τη βουλευτική έδρα της Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, ο τ. Βουλευτής ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του για τη στήριξή τους καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας του, όπως και για όσα κατάφεραν «μαζί» για τον τόπο σε πολλούς τομείς και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επιλαχόντα Βουλευτή κ. Στ. Κάρμαντζη, που τον διαδέχεται στην έδρα της Χίου και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Χίου.

Σε πολιτικό επίπεδο, ο κ. Μουσουρούλης αναφέρθηκε στην αρνητική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι σε κάθε θεσμική ή μεταρρυθμιστική πρωτοβουλία που έλαβε ποτέ η κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «λαϊκισμός είναι να βρίσκεις τον ένοχο για κάθε πρόβλημα, αλλά ποτέ τη λύση». Αναφερόμενος τέλος στο διακύβευμα των επερχόμενων Ευρωεκλογών, κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν υποψηφίους με γνώση, εμπειρία και ικανότητες να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της χώρας στην Ευρώπη, λέγοντας ότι «αυτό που καλούμαστε να κάνουμε στις Βρυξέλλες δεν είναι εκδρομή», ενώ χαρακτήρισε την Ευρώπη «πολιτική σκακιέρα για πολύ δυνατούς παίχτες»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου