Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου "Σκυλίτσειο" της Χίου

Το σημερινό μας Νοσοκομείο δεν έχει καμία σχέση με αυτό του παρελθόντος. O άρτιος εξοπλισμός του, που συνεχώς συμπληρώνεται και ανανεώνεται, είναι υψηλών προδιαγραφών, ευρωπαϊκού επιπέδου και αποτελεί το κόσμημα της πόλης μας. Πάνω απ΄όλα το ανθρώπινο δυναμικό με την άρτια κατάρτιση του, την ευσυνειδησία του και την ευγένεια που σε σκλαβώνει, εγγυάται την ασφαλή μας νοσηλεία, την οποία βίωσα προσωπικά με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που με ανάγκασε να παραμείνω δέκα ημέρες στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Γι΄αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλη την ομάδα των Ιατρών και των Νοσηλευτών και ιδιαίτερα τον κ. Αμύγδαλο Γεώργιο Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής, καθώς και τους υπόλοιπους Ιατρούς κ.κ.Νικολαΐδης Μιχαήλ, Χάψα Ευκλείδη, Σταμούλη Γιάννη, Κατσαρώνη Πάρη, Εφέογλου Αναστάσιο, Σιμογιάννη Νικολέτα, Τουνισίδη Γεώργιο, Κυρλαγκίτση Δημήτριο, ανθρώπους υπέροχους με ευγένεια και ήθος,με υπομονή, και κατανόηση που προσέγγιζαν τους ασθενής τους ψυχικά και ψυχολογικά, πράγμα σπάνιο για την σημερινή μας εποχή. Η επιστημονική τους κατάρτιση και η κλινική τους εμπειρία έδιναν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που προέκυπταν.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής και ιδιαίτερα την κ. Σαραντινίδου Μαρία Προϊσταμένη της Χειρουργικής Κλινικής, καθώς και τους υπόλοιπους Νοσηλευτές και Νοσηλεύτριες κ.κ Κουτσουράκη Δημήτριο, Κάκκαρη Λεμονιά, Μυσιρλή Αρτεμη, Τσαρούχα Δήμητρα, Ζενιώδη Αλεξάνδρα, Νάστου Κατερίνα, Πασουλα Αννα, Καλογέρου Ειρήνη , Μάλλιου Ειρήνη, Χάμπα Νικολάου, Φιστέ Νικολάου, Μπόλια Γιάννη, Σαγιάδη Δημήτριο, Κοκρή Ειρήνη, Ιωαννίδου Ελένη, Χειλά Μαριάννα, Κούτη Κυριακή, που με φρόντισαν και με περιποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην 10ήμερη παραμονή μου στο Νοσοκομείο.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές αιμοδότες που ήταν πράγματι  συγκινητική η προσέλευση τους.

ΚΑΝΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου