Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κοφινάς- Καλαμωτή 2-3


Σύντομα από... μηδενική βάση
Σπουδαία νίκη και πέρα ως πέρα δίκαιη πέτυχε η Καλαμωτή το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, κερδίζοντας την αξιόλογη ομάδα του Κοφινά και με τους τρεις βαθμούς ελπίζει σύντομα να αρχίσει να μετράει θετική βαθμολογία, δεδομένου ότι ακόμα, λόγω τιμωρίας, βρίσκεται κάτω από το μηδέν.

Στο πρώτο ημίχρονο την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε ο Κοφινάς, ήταν πιο ουσιαστικός και το κυριότερο πιο απειλητικός στην αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη οι αναγκαστικές αλλαγές των Βίλδου-Κάμπουρα αποδυνάμωσαν τον Κοφινά και με τον Θωμαϊδη να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο η Καλαμωτή πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο γκολ, για να γίνει το τελικό 2-3 από τον Γούτη μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων. Η Καλαμωτή διέψευσε τους «άπιστους Θωμάδες» που μιλούσαν για διάλυση της ομάδος μετά την αδυναμία της να συμμετέχει στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ευχαριστημένοι οι παράγοντες της ομάδος για τη νίκη με τα ευλόγα παράπονα του Κανάριου προς την ΕΠΣ Χίου ότι εξαναγκάζει την ομάδα να αγωνιστεί σε σύντομα χρονικά διαστήματα (Κυριακή- Τετάρτη- Σάββατο). Κατά την προσωπική μου γνώμη ο Γκατσιούδης ήταν αρκετά καλός, όπως και οι βοηθοί Λιβανίδης- Παρασκευόπουλος. Τον αξιόλογο αυτό αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, θετικό σημάδι για τη σημαντική βελτίωση του χιώτικου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Σε αργή κίνηση:
7’: Το πρώτο επικίνδυνο σουτ από τον Βίλδο στην εστία του Ορφανούδη.
24’: Σουτ Ζαννίκου, απέκρουσε εύκολα ο Ορφανούδης.
26’: Ο πυροσβέστης Βίλδος θα «κρεμάσει» τον Ορφανούδη, έγινε το 1-0.
29’: Ανατροπή Χωρεψιμά στην περιοχή, ο Σφήκας με πέναλτι το 1-1.
42’: Με θέατρο ο Γρίγος προσπαθεί να ξεγέλασε τον Γκατσιούδη, το μόνο που κερδίζει είναι
μια κίτρινη κάρτα.
53’: Εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Βίλδου, 2-1.
65’: Ο Βορριάς μπλοκάρει τη μπάλα στα πόδια του Κάπελα.
67’: Σουτ- φάουλ του Φεγγουδάκη ξεγέλασε τον Βορριά 2-2.
75’: Σουτ-φάουλ Κούτικα στο κάθετο δοκάρι.
80’: Με περιπετειώδη τρόπο ο διακριθείς Γούτης το 2-3.

ΚΟΦΙΝΑΣ: Βορριάς, Αλεξίου, Γρίγος, Μπουρνιάς, Κάμπουρας, Κούτικας, Δίκος, Βίλδος, Ζαννίκος, Σταματελόπουλος, Αξιώτης, Κάπελας.
ΚΑΛΑΜΩΤΗ: Ορφανούδης, Χωρεψιμάς, Κουτσόπουλος, Λάγαρης, Γιαζιτζόγλου, Καϊμάκης, Γαλάτουλας, Σφήκας, Γούτης, Κάργατζης, Γκοτσάι, Φεγγουδάκης, Θωμαΐδης.

Αναδημοσίευση εφημερίδα "Πολίτης"  Μ.Ζ. 19/10/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου