Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Φεστιβάλ Αξάνεμος

Ο Σύλλογος Καλαμωτούσων Αττικής διοργανώνει Το 1o   φεστιβάλ Νότιας Χίου στην  Καλαμωτή 6-16 Αυγούστου, με την επωνυμία "Αξάνεμος". «Αξάνεµο» λένε οι νοτιοχωρούσοι τον Μαίστρο - βορειοδυτικό άνεμο, που όταν φυσάει «ξανεμίζουν» τα στάρια και τα µαστίχια τους. Από αυτόν τον δροσερό άνεμο δανείστηκε ο Σύλλογος Καλαµωτούσων Αττικής το όνομα για το πρώτο φεστιβάλ Νότιας Χίου που διοργανώνει στην Καλαμωτή φέτος το καλοκαίρι 6-16 Αυγούστου, στην αίθουσα της «Ένωσης» έκθεση ζωγραφικής του σημαντικού ζωγράφου και Πρύτανη της ΑΣΚΤ Δημοσθένη Κοκκινίδη.
·       7 Αυγούστου, στο προαύλιο του Γυμνασίου και του Λυκείου συναυλία των Θάνου Μικρούτσικου, Γιάννη Κούτρα και του συγκροτήματος "Υπόγεια ρεύματα".  
·       8 Αυγούστου" στην πλάτσα παρουσίαση του Λευκώματος µε θέμα την ιστορία του Γυμνασίου και Λυκείου της Καλαμωτής, του καθηγητή Γιώργου Δαµαλα.
·       9 Αυγούστου, στα γέρµατα υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας vέωv Χιωτώv καλλιτεχνών μέσα στο μεσαιωνικό χωριό  και στο πλάτωμα του Αγ. Κωvσταvτίvου βράβευση του Χιώτη σκηνοθέτη Δ. Αβδελιώδη και προβολή της ταινίας του «Η εαρινή σύναξη των αγροφυλάκων».
·       10 Αυγούστου στην παραλία της Κώμης πάρτυ για μικρούς και μεγάλους, με το συγκρότημα Picos Apicos and the Pina Coladas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου