Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Προσλήψεις δημοσιογράφων στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου με έδρα την Κηφισιά





Πριν από λίγο καιρό οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Γιούλα Αργυρούδη, Μαρία Νικολάρα και Γιάννης Σπιλάνης με ερώτηση τους, ζητούσαν να ενημερωθούν από την Περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου για τους ειδικούς συμβούλους – δημοσιογράφους, τους οποίους κανείς δεν έχει δει και κανείς δεν ξέρει ούτε τι υπηρεσίες παρέχουν ούτε και πως προσελήφθησαν.

Ούτε τότε ούτε και πριν από ενάμιση σχεδόν μήνα, όταν είχαν επανέλθει στην ερώτηση τους, είχαν πάρει απάντηση, με την κα. Καλογήρου όπως συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια της θητείας της, να μην απαντά και να μην δίνει συνέχεια σε θέματα που ενδεχομένως να μην μπορεί να δώσει πειστικές απαντήσεις.

Σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ της Περιφέρειας, αναρτήθηκε η απόφαση για πληρωμή με χρηματικό ένταλμα και αιτιολογία : ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΣΒΟΥ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, στο όνομα του δημοσιογράφου Παναγή Γαλιατσάτου, κάτοικου Νέας Ερυθραίας Αττικής ο οποίος και θα λάβει το ποσό των 4.227,27 (μεικτά), προφανώς για τις υπηρεσίες του τον Φεβρουάριο. Γράφει ο Στρατής Τσιντωτας
Πηγή.Lesvos Post.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου