Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ιούνιος ο μήνας των εκδρομών, των Δημοτικών Σχολείων της Χίου, στην μαγευτική παραλία της Κώμης





Προτίμηση σχεδόν όλων των Δημοτικών Σχολείων της Χίου είναι, να περάσουν την τελευταία τους μονοήμερη εκδρομή στην λήξη της σχολικής χρονιάς, στην μαγευτική παραλία της Κώμης.
Σήμερα ήλθε στην Κώμη με δύο λεωφορεία το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου. 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες πάντα υπό την επίβλεψη των δασκάλων τους, ξεχύθηκαν στην αμμώδη παραλία που είναι ιδανική για πολλά  παιχνίδια. 
Στον κεντρικό πεζόδρομο της Κώμης υπάρχουν καταστήματα, με εποχιακά είδη, mini market, ταβέρνες, εστιατόρια, όπου οι μικροί μαθητές μαζί με τους γονείς τους απόλαυσαν λαχταριστούς μεζέδες, πίτσες και Ελληνική κουζίνα.
Επίσης κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν καφέ μπάρ, που πρόσφεραν της υπηρεσίες τους στους εκδρομείς.



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Voyager






Μία ξεχωριστή παρουσία στον πεζόδρομο της Κώμης εδώ και χρόνια είναι το κατάστημα Voyager.
Ο ιδιοκτήτης mike, πραγματικός καλλιτέχνης στο είδος του κατασκευάζει τα χειροποίητα κοσμήματα με ημιπολύτιμες πέτρες με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια και με υψηλής ποιότητας δεξιοτεχνία, δημιουργεί διάφορα σχέδια, για να προσελκύσουν το μάτι.

Στο Voyager θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα κοσμήματα, με ημιπολύτιμες πέτρες, καθώς  γυναικεία και ανδρικά μαγιό BLUEPOINT 

                         ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Σ. ΓΛΑΒΑ




Στο κατάστημα της Σπυριδούλας Γλαβά, θα βρείτε τσιγάρα εποχιακά είδη,και παιχνίδια για παιδάκια,

παγωτά αναψυκτικά,κ.α.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ν. ΚΑΛΛΕΡΓΗ





Στο κατάστημα του Νικ. Καλλέργη θα βρείτε ψιλικά - εποχιακά - είδη δώρων, παγωτα,αναψυκτικά,κ.α.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Souvike


Στο νέο κατάστημα Souvike θα βρείτε νόστιμο σουβλάκι και γύρο.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΥΚΟΣ





Στην Πιτσαρία Λύκος, θα απολαύσετε την νόστιμη πίτσα,τα γευστικά μακαρόνια και κρεατικά της ώρας.
Το καλοκαίρι ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος σχεδόν πάνω στο κύμα συνδυάζει την απόλαυση της γεύσης και την ηρεμία του περιβάλλοντος.
Σε καθημερινή βάση το έμπειρο προσωπικό της Πίτσα Λύκος ακολουθεί μια σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από την αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών και τηρώντας παράλληλα όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων προκειμένου να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα από τη στιγμή του ζυμώματος και της προετοιμασίας μέχρι το τελικό στάδιο της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.
Το μενού περιλαμβάνει διάφορες γεύσεις πίτσας σε διάφορα μεγέθη, μακαρονάδες, Πεινιρλί, Μπριζόλες. Μπιφτέκια, Κοτόπουλα, καθώς και διάφορα είδη σαλάτας.
Είναι σίγουρο ότι η Πίτσα Λύκος αποτελεί ένα σταθερό στέκι, για τους επισκέπτες της Κώμης, εδώ και αρκετά χρόνια.



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MINI MARKET


Στο ΜINI MARKET θα βρείτε όλα τα απαραίτητα καθημερινά ψώνια του σπιτιού σας

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΥΞΑΡΙ





Το Πυξάρι ήλθε για να αλλάξει τα βράδια σας και να γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός για βραδινό χαλαρό ποτάκι, μπυρίτσα, κρασάκι η ρακόμελο.

Απολαύστε τα με πλούσια και γευστικά συνοδευτικά πιάτα που αποζημιώνουν και τους πιο απαιτητικούς!
Κρασί κόκκινο, λευκό ή ροζέ με ποικιλία τυριών, μπύρα με πεντανόστιμα πιάτα ημέρας, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κότσι, σεφταλιά και κοτόπουλο στη σούβλα.

Και για να γλυκαθείτε μοναδικά γλυκά που φέρνουν στο νου μυρωδιές και αρώματα , όπως τα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, πορτοκαλόπιτα, και απολαυστικές σοκολατόπιτες.

Το Πυξάρι είναι το μαγαζί με την αναλλοίωτη ομορφιά και τις γεύσεις που μυρίζουν Ελλάδα. 


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΩΜΗ ΠΛΑΖΑ





Σττην καφετέρια Κώμη Πλάζα, θα βρείτε νόστιμες κρέπες, με απίστευτη μοναδική γεύση, σουβλάκι ,ποτά, αναψυκτικά ,μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας, τις δωρεάν ξαπλώστρες που προσφέρει το κατάστημα, καθώς και μία γκάμα από εξαιρετικά κοκτέιλ.κ.α.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΡΑΒΕΛΛΑ







Ποιότητα φαγητού - προσιτές τιμές στην μαγευτική παραλία της Κώμης.
Με το βλέμμα να ατενίζει την όμορφη παραλία της Κώμης και το απέραντο γαλάζιο του  Αιγαίου η ΚΑΡΑΒΕΛΑ του Νύκτα δίνει τη λύσει στις γαστρονομικές σας αναζητήσεις προσφέροντας μεγάλη ποικιλία Ελληνικών γεύσεων. Διαθέτει μεγάλη κάβα από Ελληνικά κρασιά.



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΛΥΚΑΝΤΗΡΙ



Η Καφετέρια Γλυκαντήρι σας περιμένει να απολαύσετε το μπάνιο σας πίνοντας τον καφέ σας και σερβίροντας το σπέσιαλ παγωτό του.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ



Στην καφετέρια Πανδαισία η διασκέδαση ξεκινά από νωρίς το απόγευμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας με όμορφη θέα στη θάλασσα. Η ανατολή και η δύση του ηλίου είναι μαγευτική και το σκηνικό αλλάζει μαζί με τα χρώματα και τη διάθεση.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ







Με το βλέμμα να ατενίζει την όμορφη παραλία της Κώμης και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου η ταβέρνα Νοσταλγία δίνει τη λύση στις γαστρονομικές σας αναζητήσεις προσφέροντας μεγάλη ποικιλία Ελληνικών γεύσεων. Διαθέτει μεγάλη κάβα από Ελληνικά κρασιά.Δοκιμάστε ολόφρεσκα θαλλασινά,τοπικά μεζεδάκια,καθώς και τα παραδοσιακά μαγειρεμένα φαγητά.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΜΜΟΣ




Μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας, τα διάφορα σνακ, τις δωρεάν ξαπλώστρες που προσφέρει το κατάστημα, καθώς και τα εξαιρετικά κοκτέιλ,με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, στην καφετέρια Άμμος.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΧΥΛΙ




Στην παραλία της Κώμης στη Χίο, περιμένει τους λάτρεις του καλοκαιριού και των "beach parties "το "Κοχύλι" σε μία φανταστική ατμόσφαιρα. Το"Κοχύλι είναι ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης για όλες τις ηλικίες, που προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό, ή το ιδανικό club sandwich του "Mιχάλη¨ καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας, δίπλα στη θάλασσα.


Η άνεση και η θέα της θάλασσας αποτελούν τα δυνατά σημεία του "Κοχύλι" που έχει καθιερωθεί χρόνια, στις συνειδήσεις της νεολαίας ως μία από τις κλασικές επιλογές για ποτό,μπάνιο,διασκέδαση

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ minima


Καθημερινά στο minima MEZE BAR,μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας, τα διάφορα σνακ, τις δωρεάν ξαπλώστρες που προσφέρει το κατάστημα, καθώς και μία γκάμα από εξαιρετικά κοκτέιλ.
Επίσης για να δοκιμάσετε γεύσεις από πραγματικά φρέσκα υλικά και σε συνδυασμό με το άψογο service, την όμορφη θέα, θα γνωρίσετε μια νέα εμπειρία.
Οι μουσικές βραδιές το κατατάσσουν στα καλύτερα της περιοχής και σίγουρα θα γίνει στέκι σας.
Το minima MEZE BAR ήρθε να φέρει στην Κώμη τον αέρα του καινούριου, του διαφορετικού




ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΩΜΗΣ 
TRADITIONAL HOUSES - ΜΟΝΙΑΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΚΩΜΗ, ΧΙΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ | TΗΛ. +30 - (22710) 71486, ΚΙΝΗΤΟ: 6945-145352 | email: info@traditionalhouses.gr - ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ ΕΟΤ: ΜΗΤΕ 0312Κ122Κ0223801

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου