Πέμπτη 30 Ιουλίου 2026

Καλό ταξίδι Παναγιώτα................. στη γειτονιά των Αγγέλων

 
Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στην Αθήνα, σε ηλικία 86 ετών η Παναγιώτα Ξαρχά Σταμούλα σύζυγος του Ευάγγελου Σταμούλα από την Καλαμωτή της Χίου.
 
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 1-8-2026 ώρα 11.30 στο  Β΄ κοιμητήριο στη Ριζούπολι, (οδός Τραλλέων 1 & λεωφ. Ηρακλείου) στην Αθήνα.
Παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της, να την συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία της.
 
Η Παναγιώτα ήταν άριστη μητέρα, μια μητέρα ταγμένη στην οικογένεια της, πάντοτε δίπλα στον σύζυγό της Ευάγγελο και στα παιδιά της.
Η είδηση του θανάτου της στο χωριό, πλήγωσε όσοι την αγαπούσαν, όλους όσοι την γνώριζαν.
Είχα την χαρά να την γνωρίσω στις καλοκαιρινές διακοπές της στο χωριό. Γνώρισα μια γυναίκα που ο τρόπος με τον οποίο σε έβλεπε, η ποιότητα που εξέπεμπε η προσωπικότητά της .σε σκλάβωνε αμέσως.

Η Παναγιώτα, υπήρξε μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα. Παντρεύτηκε τον Ευάγγελο Σταμούλα , με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά την Μαρία και τον Αριστοτέλη τα οποία στήριξε, τα δίδαξε τις αρχές του ήθους, της ευπρέπειας και της ευγένειας φτιάχνοντας τις δικές τους οικογένειες και χάρηκε ένα εγγόνι την Πέννυ την οποία λάτρευε.

Η Παναγιώτα, ήταν καλόκαρδη και αγαπητή με αγνά αισθήματα και ευγένεια ψυχής. Ήταν σεμνή και καλοπροαίρετη, χαμογελαστή και κεφάτη με αισιόδοξη διάθεση για τη ζωή και τους ανθρώπους. Χαρακτηριστικό της ήταν το γλυκό χαμόγελο της και η ευχάριστη παρουσία της.

Στον σύζυγο στα παιδιά της, στο εγγόνι της, στα αδέλφια της και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου