Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Αγώνας φόρος τιμής στον Μικέ Σταμούλα,στο Ισιδωρίδειο γήπεδο στην Καλαμωτή






Αγώνα μνήμης, για τον Μικέ Σταμούλα έγινε  σήμερα Τετάρτη  31-Ιουλίου 2019  στις 19:00 στο Ισιδωρίδειο γήπεδο από την ομάδα της Α.Ε Καλαμωτής


Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν για να αποδώσει με το χειροκρότημα του φόρο τιμής  παρακολουθώντας τον αγώνα μεταξύ της πρωταθλήτριας Χίου το 2010 με την σημερινή ομάδα της Α.Ε.Καλαμωτής. Ο αγώνας έληξε με νικητή την ομάδα των πρωταθλητών με σκορ 3-2.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Α.Ε. Καλαμωτής Μιλτιάδης Σαραντινίδης μεταξύ άλλων είπε για τον Μικέ. Πέρασαν κιόλας έξι μήνες από εκείνη την καταραμένη νύκτα της 31ης του Γενάρη που έφυγες απο κοντά μας Έξι μήνες με την απουσία σου να βαραίνει σκληρά της καρδιές μας.΄Έξι μήνες όμως που η ανάμνηση της παρουσίας. της συμμετοχή σου,αλλά και της ανιδιοτελούς προσφορά σου σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας μας και του Πολιτιστικού μας παροτρύνει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα σου και να σε έχουμε στο μυαλό και στις καρδιές μας.Στη λέσχη μας η φωτογραφία σου σε περίοπτη θέση είναι σαν να συμμετέχει κάθε φορά στις συνεδριάσει μας. Από το 1990 συμμετείχε ενεργά καυ ανελλιπώς σε όλα τα Δ.Σ.της ομάδας μας.Ο Μικές ήταν ένα παιδί προικισμένο με σπάνια χαρίσματα κατάφερνε να ξεπερνά και να βγαίνει νικητής. Από μικρό παιδί  η μοίρα τον είχε καταδικάσει να βαδίσει ένα μικρό Γολγοθά   με συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο την ηρωίδα μάνα του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του.
Σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες και σου υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε να διατηρούμε την  ομάδα μας όπως και εσύ θα ήθελες.
Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική αναμνηστική πλακέτα  στην οικογένεια του Μικέ από τον Πρόεδρο του Συλλόγου,
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου