Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Δραματικές οι εξελίξεις στην Α.Ε. Καλαμωτής. Άκαρπη και η τρίτη γενική συνέλευση, πολύ κοντά τώρα στην αναστολή λειτουργίας της ομάδας

 

Δραματικές οι εξελίξεις στην ομάδα της Καλαμωτής. 
Και η τρίτη στη σειρά γενική συνέλευση των μελών και φίλων του Συλλόγου για την εκλογή νέου Δ.Σ της ομάδας και με κυρίως θέμα την συνέχεια  η την αναστολή της λειτουργίας της ομάδας όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο τοπικό πρωτάθλημα 2017 - 2018.
Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 - 6 - 2017  το βράδυ στην έξω πλατεία του χωριού, δεν έδωσε αποτέλεσμα ούτε καν θετικό συμπέρασμα για το μέλλον της, απεναντίας με την μη προσέλευση  των Καλαμωτούσων στη συνέλευση, το απερχόμενο Δ.Σ της ομάδας να αποφασίσει ομόφωνα  την αναστολή της λειτουργίας της ομάδας. Οι λόγοι πάρα πολύ, η μη εκλογή του νέου Δ.Σ, η απαγοήτευση, η κούραση, η εξαφάνιση των παραγόντων που διακρίνονταν για το μεράκι, τον ρομαντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά τους και το σπουδαιότερο η εξεύρεση χρημάτων για να ξεκινήσει και να συνεχίσει στη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά χρήμα δεν υπάρχει.
Τώρα όλες οι ελπίδες είναι στραμμένες στην εξεύρεση χρημάτων και στη συμμετοχή νέων παραγόντων στο νέο Δ.Σ. με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά με τελική ημερομηνία 9 Αυγούστου όπου θα δηλώσουν την συμμετοχή της ομάδας στο νέο τοπικό πρωτάθλημα.

Τα ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ πάντα δίπλα στην ομάδα κάνουν, έκκληση στους απανταχού Καλαμωτούσους να βοηθήσουν την ομάδα σ΄αυτήν την δύσκολη περίοδο που περνά.
Από δημοσιογραφικές πληροφορίες αργά το βράδυ της Παρασκευής μας πληροφόρησαν από το περιβάλλον του Νικολάου Μελισσινού, ότι πρόσφερε στην ομάδα το ποσόν των 10.000 Ευρώ.
Πιστεύουμε ότι η κίνηση του Νικολάου Μελισσινού, να βρεί και άλλους μιμητές για να συνεχίσει η ιστορική ομάδα του χωριού μας να μας δίνει χαρές και επιτυχίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου