Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών αιμοδοτών, του Ψυχαγωγικού και Κοινωνικού Συλλόγου Καλαμωτής




Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθές Παρασκευή βράδυ στην Μορφωτική Ένωση Καλαμωτής, από τον Ψυχαγωγικό και Κοινωνικό Σύλλογο Καλαμωτής για να τιμήσει τους Εθελοντές αιμοδότες.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Κοσσένας στην ομιλία του καλοσώρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου για την σημαντική και ουσιαστική συμβολή τους να προσφέρουν Ζωή, δίνοντας αίμα στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας.
Ευχαρίστησε το προσωπικό του κέντρου αιμοδοσίας, του Νοσοκομείου Χίου, που πάντα  πρόθυμα και με χαμόγελο πραγματοποιόύσαν της αιμοληψίες, καθώς και για την τιμητική πλακέτα που έδωσαν στον Σύλλογο.
Στήν συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης ο οποίος  τους έδωσε συγχαρητήρια για το κοινωνικό έργο που επιτελούν τονίζοντας ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι ίσως, η πιο καθαρή και κορυφαία μορφή εθελοντισμού. Είναι η καταξίωση της ανιδιοτέλειας, μιας πράξης που χάρη στην δική σας σημαντική συμβολή, σώζονται ανθρώπινες ζωές.
Τήν εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου  κ.Γιάννης Ξενάκης, ο Αντιδήμαρχος Ν. Χίου κ. Ανδρέας Βεργίτσης, ο Προιστάμενος του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Αρμολίων κ.Δεμέναγας Αναστάσιος
ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Νίκος Γαλάτουλας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρμολίων κ. Κυριάκος Γιαγκουδάκης, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Μισαηλίδης ο Διευθυντής του Γυμνασίου Καλαμωτής κ. Νίκος Κουφούδης, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κα. Μαρία Μαίστρου, ο Δασάρχης κ. Κωνσταντίνος Μπέλλας, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής κ Γεώργιος Σφήκας, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαμωτής κ. Δημήτρης Γαλάτουλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ κ. Νίκος Μονέζης, οι τ. Πρόεδροι της Κοινότητας κ.κ. Ιωάννης Ράγκος  Μιχάλης Δαμαλάς και πλήθος κόσμου.
Η αποκριάτικη βραδιά κράτησε μέχρι αργά. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

                           ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου