Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Η Α.Ε. Καλαμωτής νίκησε τον πρωταθλητή Χίου, Ποσειδώνα Καρδαμύλων για το Κύπελλο με 2 - 0




Στο Ισιδωρίδειο γήπεδο σήμερα το απόγευμα  17 - 9 - 2016, διεξήχθει ο αγώνας για το Κύπελλο Χίου, μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Καλαμωτής - Ποσειδώνας Καρδαμύλων με νικητή την ομάδα της Καλαμωτής, που περνά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Καλαμωτή, στο 1ο λεπτό ο Στάμαργας κάνει το 1 - 0, στην συνέχεια η ομάδα των Καρδαμύλων προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά η Καλαμωτή παίζοντας δυνατό και τεχνικό ποδόσφαιρο είχε σαν αποτέλεσμα 5 παίκτες να δεχθούν κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί με δύο κίτρινες ο Θ. Ορφανούδης, από τον διαιτητή Σπυριάδη και επόπτες τους Πιταούλη, Μαυρίδη των οποίων  η διαιτησία τους ήταν μέτρια  στο Α΄ημίχρονο, άριστη στο Β΄ημίχρονο.

Στο Β΄ημίχρονο η ομάδα του Κακούσιου  έχοντας το προβάδισμα στο σκορ και με δέκα παίχτες, με σωστή αμυντική διάταξη απέτρεψε την ομάδα των Καρδαμύλων να φθάσει στην ισοφάριση, απεναντίας η είσοδος του Κανάριου έδωσε άλλη πνοή στην επίθεση για την Καλαμωτή  με αποτέλεσμα ο Σελάλας να κάνει το τελικό 2 - 0.

Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα εύχονται στην ομάδα της Καλαμωτής καλή συνέχεια στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. 






Ο Ηλίας Σαραντινούδης από τον πάγκο της ομάδας του φρόντιζε να εμψυχώνει κατά την διάρκεια του αγώνα, τους συμπαίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου