Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Τελετή αποφοίτησης στο Γυμνάσιο Καλαμωτής





Την Παρασκευή το βράδυ 24 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Καλαμωτής η τελετή αποφοίτησης των μαθητών.
Ουσιαστικά αποτελούσε μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τους μαθητές της Γ΄Γυμνασίου, οι οποίοι ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στον χώρο της εκπαίδευσης.
Η τελετή ξεκίνησε με μία σύντομη ομιλία του Διευθυντή του Γυμνασίου Καλαμωτής κ. Νικολάου Κοφούδη,  ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε. Το να αποχαιρετάς ένα σημαντικό κομμάτι από τη ζωή σου που είναι συνδεδεμένο με την είσοδο στην εφηβεία και τη σχολική ζωή, τις ατελείωτες παρέες και τα πτώτα σκιρτήματα της ψυχής είναι νομίζω πολύ συγκινητικό και ουσιαστικό  και είναι γι΄αυτό το λόγο που γιορτάζουμε σήμερα το πέρασμα του πρώτου σταδίου της νιότης των τελειόφοιτων μας τους οποίους συγχαίρω γιατί την πρώτη δοκιμασία ζωής με εξετάσεις και με επιτυχία.
Ακολούθησε ο λόγος της μαθήτριας εκπροσώπου της Γ΄Γυμνασίου, απαγγελίες ποιημάτων, απονομή των απολυτηρίων στους τελειόφοιτους και το γεγονός έλαβε τέλος με την προβολή ταινίας.
Συγκινητικές στιγμές για μαθητές και καθηγητές καθώς και για τους γονείς οι οποίοι βρέθηκαν στην τελετή.Ήταν μία όμορφη εκδήλωση από την οποία μπορείτε να δείτε εικόνες παρακάτω
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ… ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου