Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ξεφάντωμα στην αποκριάτικη εκδήλωση του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής, την Καθαρή Δευτέρα.


Ο Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής  πραγματοποίησε, στην αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης  την αποκριάτικη εκδήλωσή του, το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας και η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν μεγάλη. 

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Κανάριος Μιχάλης, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τόνισε μεταξύ άλλων.

"Ο Σύλλογος μας, συνεχίζοντας ακάθεκτα τις παραδόσεις του και τις εκδηλώσεις του, έχοντας ως φάρο την δημιουργική δυναμική των ανθρώπων του χωριού και την αξία της εθελοντικής προσφοράς, προσπαθεί με όσες δυνατότητες έχει να συμβάλει στν πολιτιστική αναβάθμιση του χωριού.Στη συνέχεια ευχαρίστησε της γυναίκες του χωριού, που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο φιάξιμο της ταραμοσαλάτας, τα μέλη του Δ.Σ.του Ομίλου για την διοργάνωση της εκδήλωσης, τον Χρήστο Μονίαρο για την προσφορά του να δώσει 2 μπουκάλια ΄΄ΣΟΥΜΑ΄΄τους συλλόγους του χωριού για την εθελοντική βοήθεια των μελών του και τέλος τον καταξιωμένο ΣΕΦ συγχωριανό μας Ξένο Γαλάτουλα,για την ανιδιοτελή βοήθεια του στο μαγείρεμα της φασολάδας και των άλλων εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση. Καλή διασκέδαση και καλή Σαρακοστή.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο τ.Υπουργός Βουλευτής Χίου,κ. Νότης Μηταράκης με την σύζυγο του και την κορούλα του,ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Δήμαρχος Χίου, κ.Μανώλης Βουρνούς,ο Αντιδήμαρχος Νότιας Χίου,κ. Ανδρέας Βεργίτσης,ο Πολιτευτής της Ν.Δ. Ναύαρχος , κ.Σταύρος Μιχαηλίδης,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτής, κ.Νίκος Γαλάτουλας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυργίου,κ. Ηλίας Παπαδόπουλος,οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Καλαμωτής,κ.κ. Μιχάλης Μισαηλίδης, Αντώνης Κοσσένας, ο Πρόεδρος της Ε.Μ.Χίου κ. Ευθύμης Μονίαρος, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου  κ.Ανθίπη Ζαννάρα ο τ.Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτης,κ. Ιωάννης Ράγκος και Πρόεδροι  Συλλόγων του χωριού.

       Το γλέντι συνεχίστηκε με πολύ χορό, κέφι, μέχρι αργά το βράδυ με την ορχήστρα του Δημήτρη Τζούμα.

                      ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου