Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη για το Νέο Έτος 2015



Το κλείσιμο του έτους είναι μια ευκαιρία για απολογισμό και αποτίμηση της χρονιάς πέρασε. Είναι μια ευκαιρία για σκέψη και νηφάλια προσέγγιση των γεγονότων του χρόνου που κλείνει και, κυρίως, για να πλησιάσουμε με κριτικό πνεύμα τα λάθη μας, να πάρουμε αποφάσεις για το χρόνο που έρχεται.
Αλλά το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς, κρύβει πάντοτε μέσα του την Ελπίδα. Την Ελπίδα για μια χρονιά γεμάτη υγεία και προκοπή, για ξεπέρασμα των δυσκολιών, για περισσότερη ανθρωπιά στην καθημερινή ζωή όλων μας. Την Ελπίδα για αντιμετώπιση των προβλημάτων και για ένα καλύτερο Αύριο για τον τόπο μας. Δεν αρκεί να το ευχόμαστε και να το ελπίζουμε, οφείλουμε να εργαστούμε γι’ αυτό το καλύτερο αύριο. Στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου αυτό θα πράξουμε τον χρόνο που έρχεται, με σταθερότητα και συνέπεια.
Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι στους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες στη Χίο, τις Οινούσσες και τα Ψαρά, στα ξενιτεμένα αδέλφια μας, στους ναυτικούς μας όπου γης, το 2015 να είναι μια χρονιά Ειρηνική, Δημιουργική και Ευτυχισμένη. Εύχομαι το 2015 να είναι μια χρονιά που θα δουν πόθους, επιθυμίες και προσδοκίες να εκπληρώνονται

Καλή Χρονιά σε όλους!


Σταμάτης Κάρμαντζης

Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου