Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή πίτας από την ΝΟΔΕ Χίου

Το Σάββατο το βράδυ 11 Φεβρουαρίου 2012, στο Εκθεσιακό Κέντρο" Γ. Καλουτάς ' πραγματοποιήθηκε η  εκδήλωση της κοπής της πίτας από την ΝΟΔΕ Χίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Σιάχου και με την συμμετοχή πολλών στελεχών του κόμματος.Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Βαγγέλης Ατσάλης στην ομιλία του είπε μεταξύ άλλων ότι η Νέα Δημοκρατία μεσούσης μιας χρονίζουσας Οικονομικής κρίσης ετοιμάζεται και οφείλει να ανταποκριθεί στον ιστορικό της ρόλο και να τιμήσει την ιστορική της παρακαταθήκη.Απευθυνόμενος στα μέλη της ΝΟΔΕ, τους είπε ότι πρέπει  στην πορεία προς τις εκλογές και στην Τιτάνια προσπάθεια μετά από αυτές, όλοι εμείς να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, σε υψηλή εγρήγορση και αυξημένη δράση .
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού της Ν.Δ.ο οποίος τόνισε την ανάγκη ενεργοποίησης του κόμματος και συστράτευσης όλων , στην εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη για την χώρα περίοδο.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, ο οποίος ευχήθηκε ο καινούργιος χρόνος να είναι πιο χαρούμενος πιο παραγωγικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου