Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΜΕΓΑΛΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΩΤΗ

Ο Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Καλαμωτής πρόκειται να διοργανώσουν ενόψει της ημέρας του Πάσχα ένα παραδοσιακό γλέντι στην μεσαιωνική Καλαμωτή. Το γλέντι θα λάβει χώρα την Κυριακή του Πάσχα 24/04/2011 στην έξω πλατεία της Καλαμωτής (πλατεία Βαμβακά) από τις 12 το μεσημέρι έως και αργά το βράδυ. Στην γιορτή αυτή που με επιτυχία είχε λάβει χώρα κάποια χρόνια πριν, ευελπιστούμε να προσελκύσουμε κόσμο από όλο το νησί και να την καθιερώσουμε έτσι και στα επόμενα χρόνια ως σημείο συνάντησης για την Κυριακή του Πάσχα.

Όποιος επιλέξει να περάσει μαζί μας εκείνην τη μέρα, θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει και να δοκιμάσει τα παραδοσιακά γεύματα της λαμπρής. Οι παραδοσιακοί οβελίες και το κοντοσούβλι εξάλλου θα ψήνονται στην πλατεία από τα ξημερώματα για να συνοδευτούν με κρασί, μουσική και χορό. Με την ορχήστρα Στρουμπάκη και με κάθε δυνατή προσπάθεια από την μεριά του ανθρώπινου δυναμικού των δυο συλλόγων, ευελπιστούμε ότι το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι αρεστό στον κόσμο.
Για όσους ενδιαφέρονται για κρατήσεις τραπεζιών, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα ακόλουθα τηλέφωνα: 6932618886, 6937434356, 6932461090, 6949078968.

Η Γραμματέας του Δ.Σ.
Μαρία Δαμαλά

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Θεοδόσης Σταθόπουλος


1 σχόλιο:

  1. KALO PASXA...SE OLLOUS TOUS KALAMOTOUSH....

    KAI STA XSADELFIA KAI STOUS THIES KAI THIOUS MAS....
    ME POLY AGAPH,SE OLLOUS ESAS.....

    SANDRA SARANDINOU - XRISTODOULAKIS
    APO THN HERAKLEIO,CRETE - GREECE

    ΑπάντησηΔιαγραφή