Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Έφυγε από την ζωή η Φιλόλογος Ρούλα Βαρλά - Γαλάτουλα, τέως Δήμαρχος Μαστιχοχωρίων

 
Έφυγε ξαφνικά την Πέμπτη η Ρούλα Βαρλά - Γαλάτουλα, στο σπίτι της στην Κώμη, από ανακοπή καρδιάς. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Κυριακή στις 3.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή. Στο άκουσμα του θανάτου της βύθισε σε μεγάλη θλίψη όλο το χωριό.
 
Η Ρούλα υπήρξε στην πορεία της μια εξαίρετη Φιλόλογος, συγγραφέας, ποιήτρια, που προσέφερε τα μέγιστα στην Ελληνική εκπαίδευση, με γνώμονα πάντοτε την αγάπη της για τα βιβλία την μόρφωση την πνευματική καλλιέργεια και την αγάπη της για τους μαθητές.
 
Η θητεία της ως Δήμαρχος Μαστιχοχωρίων σημαδεύτηκε από την ανιδιοτελή προσφορά της, για το ήθος της, την καλοσύνη της και για τα σημαντικά έργα που πραγματοποιήθηκαν. Είχα την τύχη να την έχω καθηγήτρια και να συνεργαστώ μαζί της, κατά την διάρκεια της θητείας της ως Πρόεδρος του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής, με τεράστιο έργο στα πολιτιστικά με θεατρικά δρώμενα τα οποία είχε γράψει η ίδια. Το πέρασμα της θα μείνει αναμνήσεις γνήσιας αγάπης και διαρκούς σεβασμού από την κοινωνία της Καλαμωτής.
 
Στον σύζυγό της, στα παιδιά της, τα εγγόνια της και στα αδέλφια της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
 
   Ας είναι αιώνια η μνήμη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου