Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Έφυγε η Αγγελική Καλυβίτη του Ιωάννη.

Πέθανε στην Αθήνα σε ηλικία 75 ετών η Αγγελική Καλυβίτη του Ιωάννη, το γένος Μισαηλίδη Ιωάννη από την Καλαμωτή. Η κηδεία της έγινε στόν τον Ιερό Ναό Αναπαύσεως του Γ΄ Κοιμητηρίου και την παρακολούθησαν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.Το άκουσμα του θανάτου της στο χωριό, λύπησε όλους τους συγχωριανούς της.
Η Αγγελική ήταν άριστη μητέρα και σύζυγος,άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής.Λάτρευε πραγματικά τα παιδιά της και τα εγγόνια της.Ήταν άνθρωπος που είχε σε υψηλό βαθμό αναπτυγμένο το αίσθημα της αξιοπρέπειας και της τιμής.Υπηρέτησε τον πόνο των συνανθρώπων της από τη θέση της εργασίας της,ως Νοσηλεύτρια, Προϊσταμένη στο Δρομοκαϊτειο, από όπου συνταξιοδοτήθηκε. Σε όλους πρόσφερε  απλόχερα την ζεστασιά του γέλιου της και τη δροσιά της ψυχής της με αποτέλεσμα όσοι την γνώριζαν, την έκλαψαν με αγάπη και συγκίνηση.Το γλυκό χαμόγελο της ήταν  πάντοτε αβασίλευτο στο πρόσωπο της. Υπέμεινε με καρτερία τα δύσκολα τελευταία χρόνια της ζωής της.
Στο σύζυγο της , στα παιδιά της ,στα εγγόνια της,στα αδέλφια της και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας εξαδέλφη.Θα σε συνοδεύουν για πάντα η αγάπη μας και η μνήμη μας.
Ας είναι αιωνία η μνήμη σου και αναπαυμένη η ψυχή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου