Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Επιτυχημένη εκδήλωση για τη «Γιορτή της Μητέρας» από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα ΚαλαμωτήςΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της μητέρας που διοργάνωσε η Φιλόπτωχος Αδελφότητα  της Καλαμωτής σήμερα Κυριακή μεσημέρι 13 Μαίου  2018 στο κατάμεστο από μέλη και φίλους κέντρο ΚΩΜΗ ΠΛΑΖΑ στην μαγευτική παραλία της Κώμης
Η Αντιπρόεδρος της Φιλοπτώχου, Αγγελική Ταξιάρχου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στο σημερινό γεύμα ,για να τιμήσουν  την εκδήλωση,της γιορτής της μητέρας. Στη συνέχεια  συνεχάρη τα μέλη της Φιλοπτώχου για το μεγάλο  κοινωνικό και Φιλανθρωπικό  τους έργο  και ευχήθηκε  χρόνια πολλά  σε όλες της μητέρες, δίνοντας τους ένα φάκελλο που περιείχε μια καρδιά και ένα ποίημα.
Το άψογο σέρβις του καταστήματος του Ισίδωρου Στεφανάκή με τα πλούσια εδέσματα και το κυρίως φαγητό στο σημερινό γεύμα, άφησε άριστες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκομένους.
Η γιορτή της μητέρας ή ημέρα της μητέρας είναι εορτή προς τιμήν της μητέρας και της μητρότητας. Στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, γιορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του μήνα Μάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου