Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Εθνικές εκλογές,Σεπτέμβριος 2015 - Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛΓια καθαρή εντολή τετραετίας έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την πλατεία Κλαυθμώνος και τόνισε πως «από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια για την κοινωνική δικαιοσύνη και την προκοπή του τόπου μας». «Λάβαμε μια κρυστάλλινη και καθαρή εντολή να ξεμπερδέψουμε με καθεστώς διαπλοκής και διαφθοράς», σημείωσε.
Επίσης ανέφερε πως στόχος παραμένει και η αλλαγή συσχετισμών στην Ευρώπη. Σημειώνεται πως στην πλατεία Κλαυθμώνος μετέβη και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, όπου είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανήγγειλε τη νέα κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως «μαζί θα συνεχίσουν τον αγώνα».
«Ο λαός έδωσε καθαρή εντολή για να σηκώσουμε ψηλά την υπερηφάνεια του λαού μας. Η νίκη ανήκει σε αυτούς. Να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε κολλημένους στο χθες και να δώσουμε αγώνα. Να βάλουμε μπροστά το δίκιο μας σε εχθρούς με μεγαλύτερες δυνάμεις». «Η Ελλάδα στην Ευρώπη είναι συνώνυμο της αξιοπρέπειας» ανέφερε και υπογράμμισε ότι η εντολή είναι για μία ολόκληρη τετραετία.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, ακόμα κι όταν τον έβαλαν όλοι στο στόχαστρο απέδειξε ότι έχει στενούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα. Η νίκη ανήκει σε αυτούς» ανέφερε ο κ. Τσίπρας. Παράλληλα σημείωσε πως «η ανάκαμψη δεν μπορεί να έρθει με τρόπο μαγικό», αλλά εμφανίστηκε βέβαιος πως «θα έρθει». «Η ανάπτυξη θα έχει κοινωνικό πρόσημο μέσα από την αναδιανομή πλούτου» πρόσθεσε.
Ανέφερε επίσης ότι η εντολή είναι κρυστάλλινη και καθαρή εντολή «να ξεμπερδέψουμε με καθεστώς διαπλοκής και διαφθοράς». «Θα κριθούμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια για το πόσο αποτελεσματικοί είμαστε» σημείωσε και απευθύνθηκε στον παρόντα κ. Καμμένο για να τον ευχαριστήσει «που ενώνει τις δυνάμεις μαζί μας κάτω από τη σημαία της εντιμότητας γιατί από αύριο θα συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα που αρχίσαμε».
«Η Ευρώπη δεν θα είναι η ίδια, θα αλλάξουμε τους συσχετισμούς. Θα γυρίσει ο τροχός» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια για να σηκώσουμε ψηλά τον ήλιο πάνω από τη χώρα. Για την κοινωνική δικαιοσύνη και την προκοπή του τόπου μας» ανέφερε κλείνοντας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου