Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Λαίλαπας - Καλαμωτή 1 - 1


Α’ ΤΟΠΙΚΗ (16η αγωνιστική)
Η Α.Ε.Καλαμωτής στην προσπάθεια της να ανέβει βαθμολογικά παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο έφερε ισοπαλία εκτός έδρας με τον Λαίλαπα, 1 - 1.
Αναμφίβολα η φάση της αγωνιστικής και η πράξη ήθους του αρχηγού της Δάφνης Κώστα Σεζένια ήταν το επίκεντρο της αγωνιστικής. Μια φάση πουέκανε τον γύρο της χώρας μας. Μπορεί να μην υπάρχουμε στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος με εκπρόσωπο στις Εθνικές κατηγορίες αλλά σίγουρα μιλάμε την ποδοσφαιρική γλώσσα και σίγουρα έχουμε να επιδείξουμε πολλά.
Πιο συγκεκριμένα ενώ το ματς Δάφνη− Πύργος ήταν στο 1−0, ο διαιτητής Ευστρατίου είδε πέναλτι που δεν ήταν. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για τη φάση. Η εκτέλεση του αρχηγού της Δάφνης Κ.Σεζένια σε συνεννόηση με το προπονητικό τιμ ήταν εσκεμμένα άστοχη απο−
καθιστώντας την τάξη και καταχειροκροτούμενος από όλο το γήπεδο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δάφνη επικράτησε με 3−0 με γκολ των Πελαντή ,Σαραντάκη, Χρυσίνα ενώ εκτός από το πέναλτι του Σεζένια έχασε ένα και ο Πελαντής.
Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων ο Aτρόμητος υποχρέωσε τον Ηρακλή στην πρώτη του ήττα με γκολ των Νύκτα, Σούκα Π ενώ προσωρινά ισοφάρισε ο Αφεντής με πέναλτι.
Ο Κανάρης επικράτησε με γκολ των Ντεμίρι και Βαιντερλή της Μικρασιατικής με 2−0 στο Δημοτικό Στάδιο. Νίκη μετά από 4 μήνες για τον Βαρβασιακό απέναντι στην Κυβέλη ενώ ο Όμηρος άλωσε την Ελάτα με το επιβλητικό με 5−1. Επιστροφή στις νίκες για τον Ποσειδώνα που με ανατροπή νίκησε την ουραγό πλέον Αναγέννηση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λαίλαπας −Καλαμωτή 1−1
Δάφνη −Πύργος 3−0
Ελάτα−Όμηρος 1−5
Αναγέννηση –Ποσειδώνας 2−4
Ατρόμητος −Ηρακλής 2−1
Βαρβασιακος −Κυβέλη 2−1
Μικρασιατική –Κανάρης 0−2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 38
2 ΗΡΑΚΛΗΣ 37
3 ΔΑΦΝΗ 35
4 ΚΑΝΑΡΗΣ 34
5 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 29
6 ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 27
7 ΕΛΑΤΑ 24
8 ΟΜΗΡΟΣ 21
9 ΚΑΛΑΜΩΤΗ 15
10 ΛΑΙΛΑΠΑΣ 15
11 ΠΥΡΓΟΣ 9
12 ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 9
13 ΚΥΒΕΛΗ 8
14 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου