Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου "Σκυλίτσειο" της Χίου




Το Νοσοκομείο της Χίου σήμερα με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και με την άρτια κατάρτιση του, την ευσυνειδησία του και την ευγένεια που σε σκλαβώνει, εγγυάται την ασφαλή μας νοσηλεία, την οποία βίωσα προσωπικά με έναν απρόσμενο  πυρετό, βήχα, και καταρροή που με ανάγκασαν να μεταβώ στα επείγοντα του Νοσοκομείου, έχοντας  σοβαρές ενδείξεις της ίωσης του Κορωνοϊου.
Μου πήραν αμέσως δείγμα από την μύτη και εστάλη στο Παστέρ του οποίου η απάντηση ήταν αρνητική, έμεινα επτά ημέρες στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου για θεραπεία.

Γι΄αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλη την ομάδα των Ιατρών και των Νοσηλευτών και ιδιαίτερα του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής,Μαλακό Ιωάννη,τους ιατρούς Βασιλείου Κυριάκο,Αμέντα Γεώργιο, Ζώρζου Παγωνίτσα,Μαρκέλλα. τους Πνευμονολόγους , Γανιάρη Σπύρο ,Τσικολή Σταύρο. Ανθρώπους υπέροχους με ευγένεια και ήθος,με υπομονή, και κατανόηση που προσέγγιζαν τους ασθενής τους ψυχικά και ψυχολογικά, πράγμα σπάνιο για την σημερινή μας εποχή. Η επιστημονική τους κατάρτιση και η κλινική τους εμπειρία έδιναν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που προέκυπταν.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής και ιδιαίτερα την Προϊσταμένη Σπυροπούλου,της Παθολογικής Κλινικής καθώς και τους υπόλοιπους Νοσηλευτές και Νοσηλεύτριες που με φρόντισαν και με περιποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην 7ήμερη  παραμονή μου στο Νοσοκομείο.

MIXAΛΗΣ ΚΑΝΑΡΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου