Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Επανεξελέγη στη θέση του Προέδρου της ΕΜΧ ο Γιώργος Τούμπος




Όπως ήταν αναμενόμενο επανεξελέγη χθες στη θέση του Προέδρου της ΕΜΧ ο Γιώργος Τούμπος, κατά την πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου.
Όπως σχολίασε ο ίδιος «Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας σύστασης σε σώμα του νέου Δ. Σ της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου,αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς Παραγωγούς, Εργαζόμενους, Συνεργάτες, Συναδέρφους, Φίλους κλπ. για την συμπαράσταση και την βοήθεια που έλαβα μέχρι σήμερα ως Πρόεδρος της Ενωσης. Στην απαρχή της νέας μας θητείας κι έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών αλλά και της τύχης να ηγούμαι ενός τόσο σημαντικού Οργανισμού για την Χίο, σας διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια και δυναμική να υπηρετούμε τον Συνεταιριστικό Θεσμό, τους Παραγωγούς, τους Εργαζόμενους και όλους όσους είναι μέρος της αλυσίδας αξίας της Μαστίχας.
Συνεχίζουμε αυτό που αρχίσαμε!».

Τα υπόλοιπο Δ.Σ. απαρτίζουν οι παρακάτω:
Σταυρινούδης Μιλτιάδης του Ιωάννη: Αντιπρόεδρος
Σαραντάκης Παντελής του Θεοδώρου: Γραμματέας
Αγκάς Δημήτριος του Κωνσταντίνου: Ταμίας
και μέλη οι Γανιάρης Κωνσταντίνος του Παύλου, Καπετάνος Ιωάννης του Κωνσταντίνου, Λυμπέρης Νεκτάριος του Φωτίου, Νεαμονίτης Κωνσταντίνος του Νικολάου και Νύκτας Νικόλαος του Παναγιώτη.Πηγή Αλήθεια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου