Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Κυβέλη - Α Ε Καλαμωτής, 0 - 3




Σήμερα το απόγευμα στο Φαφαλειο στάδιο Βροντάδου η ομάδα της Καλαμωτής επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής της Β' κατηγορίας με το εμφατικό 0-3 της ομάδας της Κυβέλης.
Η ομάδα της Καλαμωτής μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό του αγώνα μην αφήνοντας περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει την νίκη στο σημερινό παιχνίδι.
Μόλις στο 2' μετά από πάσα του Κωνσταντίνου Σφήκα ο Κώστας Μάμας με δυνατό σουτ θα ανοίξει το σκορ για την Καλαμωτή 1 - 0.Στο 4' ο Κωνσταντίνος Σφήκας με εκτέλεση φάουλ θα σημαδέψει το δοκάρι της εστίας της Κυβέλης.
Eνώ δύο λεπτά αργότερα, ο Κωνσταντίνος Σφήκας θα εκτελέσει νέο φάουλ και ο Κώστας Μαμάς με κεφαλιά θα γράψει το 0-2 για την Καλαμωτή.Στο 8' ο Νίκος Κανάριος θα χάσει μοναδική ευκαιρία σε τετ α τετ, έπειτα από συνδυασμό με τον Απόλλωνα Σαραντινό , για να τελειώσει πρόωρα το παιχνίδι..Στο 26' η ομάδα της Κυβέλης θα κερδίσει πέναλτι.Αλλά ο τερματοφύλακας της Καλαμωτής Γιάννης Γιατζιζόγλου θα αποκρούσει εντυπωσιακά την εκτέλεση του Βασίλη Ρε.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καλαμωτής θα καταφέρει με σχετική άνεση να κρατήσει το υπέρ της σκορ.
Ενώ στο 75' ο Θανάσης Ορφανούδης θα εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας της Κυβέλης και με άψογο πλασέ θα γράψει το τελικό 0-3.


Η 11αδα της Καλαμωτης

1) Γιάννης Γιατζιζόγλου 2) Περίανδρος Σαραντινίδης 3)Λορεν Γκοτζαι 4) Στέφανος Πίτικας 5) Γιώργος Μετούσι 6
ιΒαγγέλης Καιμακης 7) Κωνσταντίνος Σφηκας 8 ) Κώστας Μαμας 9) Νίκος Καναριος 10) Μιχάλης Ορφανουδης
11) Απόλλωνας Σαραντινος

Στο 55' ο Θανάσης Ορφανουδης θα πάρει την θέση του Απόλλωνα Σαραντινου , στο 75' ο Δημήτρης Σουρελας θα πάρει την θέση του ΝικουΚανάριουΜε την νίκη της αυτή η ομάδα της Καλαμωτης παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας,αποκτώντας διαφορά 5 βαθμών από την ομάδα της Κυβελης που βρίσκεται στην δεύτερη θέση

Η Βαθμολογία



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ηλία Σαραντινoύδη









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου