Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Α.Ε. Καλαμωτής - Πανοινούσσιος 7 - 1





Σήμερα το πρωϊ Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στο Ισιδωρίδειον γήπεδο , η ομάδα της Καλαμωτής συνέτριψε με το ευρύ 7-1 την ομάδα του Πανοινουσσιου.
Η Καλαμωτή μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό με σουτ του Νίκου Κανάριου μετά από πάσα του Κώστα Μάμα.Στο 6' κόντρα στην ροή του αγώνα ο Γιώργος Μετούσι θα ανατρέψει τον επιθετικό του Πανοινούσσιου και θα αντικρύσει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή με αποτέλεσμα η Καλαμωτή να μείνει από νωρίς με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.Στο 30' ο Κωνσταντίνος Σφηκας με πέναλτι που κέρδισε ο Περίανδρος Σαραντινιδης θα κάνει το 2-0 για την Καλαμωτή.
Το 2-0 ήτανε και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανοινούσσιου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή και θα κατάφερε να μειώσει στο 56' 2-1 Στο 60' όμως ο Κωνσταντίνος Σφήκας και πάλι με πέναλτι που κέρδισε ο Μιχάλης Ορφανούδης θα κάνει το 3-1..Η συνέχεια ήτανε καταιγιστική για την ομάδα της Καλαμωτής αφού παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο κατάφερε να σημειώσει 4 ακόμα γκολ. Στο 68' ο Κώστας Μαμάς με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κωνσταντίνου Σφηκα θα κάνει το 4-1.Στο 74' ο Λορεν Γκοτζαι μετά από πάσα του Νίκου Κανάριου θα κάνει το 5-1 Στο 79' ο Μιχάλης Ορφανούδης με άψογο πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Λορεν Γκοτζαι θα γράψει το 6-1 Το 7-1 θα γράψει ο Νίκος Κανάριος με σουτ έπειτα από εκπληκτική πάσα του Κώστα Οσμενάι ο οποίος σε ηλικία 15 χρονών έκανε σήμερα το ντεμπούτο του με την φανέλα της Καλαμωτής


Η 11αδα της Καλαμωτής.

1) Γιάννης Γιατζιζογλου 2) Αντώνης Γκοτζα 3) Λορεν Γκοτζαι 4) Στέφανος Πιτικας 5) Γιώργος Μετουσι 6) Δημήτρης Κόκκινος 7) Κωνσταντίνος Σφηκας 8 ) Μιχάλης Ορφανουδης 9) Νίκος Καναριος
10) Θανάσης Ορφανουδης11) Κώστας Μαμάς

Στο 15' ο Περίανδρος Σαραντινίδης θα πάρει την θέση του Αντώνη Γκοτζαι Στο 65' ο Ηλίας Σαραντινούδης θα πάρει την θέση του Στεφάνου Πίτικα και ο Γιώργος Λάρδας την θέση του Κωνσταντίνου Σφήκα.
Και στο 80' ο Κώστας Οσμεναι θα πάρει την θέση του Θανάση Ορφανούδη.

Η 11αδα του Πανοινούσσιου

1 Σαργός 2.,Χατζηβασιλέλλης 3.Ψιμόπουλος 4.Γλύκας 5.Δ'ημου 6.Χρήστου 7.Στολίτσης.8 Χρήστου 9. Ελέζι10.Καλαμπόκας 11.Κουκούμιαλος.

Πολύ καλή η διαιτησία =Τραούδας - Αμοιρίδη -Τζανιδάκη.
Παρατηρητής αγώνα Καζάκος Α


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου