Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Α.Ε. Καλαμωτής ΄Ομηρος Καλλιμασιάς 3 - 1




Συνεχίζει της νίκες η Καλαμωτή,σήμερα το μεσημέρι στο Ισιδωρίδειον γήπεδο η ομάδα της Καλαμωτής επικράτησε με 3-1 της πολύ καλής ομάδας του Ομήρου Καλλιμασιάςς που είναι και από τους βασικούς διεκδικητές για τον φετινό τίτλο στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Χίου

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξισορροπημένο από τις δύο πλευρές και για περίπου 25 λεπτά δεν υπήρχε καμία ευκαιρία στις δύο εστίες.
Κάπου εκεί όμως οι παίκτες της Καλαμωτής άρχισαν να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζουν για κάποιο γκολ πριν το ημίχρονο.Στο 25' μεγάλη ευκαιρία χαμένη από τον Κώστα Μάμα.Τρία λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία με σουτ από τον Λορεν Γκοτζαι.
Στο 31' ο Κώστας Μαμάς με ωραία προσπάθεια από τα δεξιά θα βρει τον Θανάση Ορφανούδη και αυτός με όμορφο πλασέ θα γράψει το 1-0 για την Καλαμωτή Τρία λεπτά αργότερα ο Κώστας Μαμας με ατομική ενέργεια θα περάσει τους αντιπάλους αμυντικούς και με δυνατό σουτ θα γράψει το 2-0.
Ενώ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου σε κόρνερ από τον Κωνσταντίνο Σφήκα, ο Στέφανος Πίτικας με κεφαλιά θα γράψει το 3-0 που θα είναι και το σκορ του ημιχρόνου

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καλαμωτής έδωσε χώρο στον Όμηρο προσπαθώντας να κρατήσει το υπέρ της σκορ.Ο Όμηρος το μόνο που θα καταφέρει είναι να μειώσει με ένα όμορφο γκολ στο 73' σε 3-1 που ήτανε και το τελικό σκορ.Με την νίκη αυτή η Καλαμωτή έφτασε τις 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Χίου,ενώ έχει εκτίσει και το ρεπό της.

Η 11αδα της Καλαμωτής

1) Γιάννης Γιατζιζόγλου 2) Περίανδρος Σαραντινίδης 3) Λορεν Γκοτζαι 4) Στέφανος Πίτικας 5) Γιώργος Μετούσι 6) Δημήτρης Κόκκινος 7) Κωνσταντίνος Σφηκας 8 ) Θανάσης Ορφανούδης
9) Νίκος Κανάριος 10) Μιχάλης Ορφανούδης 11) Κώστας Μαμας.

Στο 55' ο Δημήτρης Σουρελας πήρε την θέση του Θανάση Ορφανουδη
Στο 60' ο Μάριος Γκοτζαι πήρε την θέση του Δημήτρη Κοκκινου Στο 70' ο Γιώργος Παλάσκας πήρε την θέση του Κωνσταντίνου Σφηκα Και στο 75' ο Ηλίας Σαραντινουδης πήρε την θέση του Στεφάνου

Να σημειωθεί επίσης ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος Γιάννη Σιαβελλη , ενώ μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Καλαμωτής αφιέρωσαν την νίκη στον τερματοφύλακα της ομάδας Γιάννη Γιατζιζόγλου ο οποίος παρά την θλίψη από τον χαμό του πεθερού του Γιάννη Σιαβελλή , έσπευσε να βοηθήσει την ομάδα και να αγωνιστεί στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι.

Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα στη μνήμη του εκλιπόντος δημοσίευσαν την παρακάτω ανάρτηση

Ο Γιάννης εδώ και πολλά χρόνια είχε εγκατασταθεί στην Καλαμωτή με την οικογένεια του.
Διακρινόταν για τους λεπτούς τoυ τρόπους και για το χαμόγελο που σκορπούσε απλόχερα σε όλους. Είχε την εκτίμηση και την αγάπη όλης της κοινωνίας της  Καλαμωτής.

Ήταν καλόκαρδος, ευγενικός, με αισθήματα αγνά και πηγαία.Ήταν απλός, γλυκομίλητος και ιδιαίτερα ευαίσθητος .
Δυστυχώς, μοίρα κακή έκοψε το νήμα της ζωής του πρόωρα και άδικα.

Ο Γιάννης Σιαβελής ήταν πραγματικός άνθρωπος με όλη την σημασία της λέξεως. Ελικρινής.τίμιος,ηθικός, εργατικός και άριστος οικογενειάρχης.
Ήταν πάντα γαλήνιος και προσηνής και προφανής ήταν η θέρμη των αισθημάτων του.

Σημαντική ήταν η βοήθεια του στο Εκκλησιαστικό Μουσείο Καλαμωτής. 
Λυπήθηκα πολύ όταν πληροφορήθηκα το τέλος του.Όλοι θα τον θυμόμαστε με γλυκύτητα και νοσταλγία

Στην σύζυγο του, στα παιδιά του, στα εγγόνια του και στους λοιπούς συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια 

Ας είναι αιωνία η μνήμη του  και αναπαυμένη η ψυχή του.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου