Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Νέος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χίου ο Παντελής Μπουγδάνος





Σε δήλωση του ο νέος Περιφερειάρχης  κ. Μουτζούρης Κωνσταντίνος σημείωσε ότι τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη αναλαμβάνει ο Παντελής Μπουγδάνος και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ο δικηγόρος Νίκος Νύκτας .Επίσης στην πρόταση του Κώστα Μουτζούρη να αναλάβει τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας και Δημόσιας Υγείας
  αποδέχτηκε ο Παντελής Βρουλής, δίνοντας έτσι τέλος στην εσωτερική διαμάχη στον πλειοψηφόντα συνδυασμό. 
Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι η δεύτερη θέση του θεματικού θα δοθεί σε σύμβουλο του Παναγιώτη Χριστόφα. .

Σε δήλωση του στα Μαστιχοχωρούσικα Νέα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος είπε τα εξής.

Στην πορεία μου στην Αυτοδιοίκηση, συνειδητοποίησα ότι κάθε αξίωμα συνεπάγεται ευθύνη.  Η απόφαση του νέου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου να μου αναθέσει καθήκοντα Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Χίου μεγιστοποιεί την ευθύνη.  Ευθύνη σχεδιασμού για το ρόλο της Χίου στο Βόρειο Αιγαίο.  Ευθύνη συναντίληψης και εξαντλητικού διαλόγου για την πορεία του τόπου μας.  Ευθύνη να διακρίνω και να ενεργοποιήσω κάθε υγιή δύναμη του νησιού μας, είτε κατοικεί στη Χίο, τις Οινούσσες και τα Ψαρά, είτε ανήκει στην πολυπληθή ομάδα της ομογένειας.  Ευθύνη να λειτουργήσει με αξιοκρατική αντίληψη και αποτελεσματικότητα ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Κώστα Μουτζούρη για την εμπιστοσύνη.  Η απόφαση του να αναθέσει καθήκοντα τεσσάρων Αντιπεριφερειαρχών στη Χίο δημιουργεί μια ομάδα κρούσης με ικανές προδιαγραφές να βοηθήσουν τον τόπο μας.  Θα συνεργαστώ με τη δημοτική αρχή, κάθε φορέα και πολίτη του τόπου μας.
Εύχομαι η χάρη της Παναγίας να φωτίζει την πορεία μας και να χαρίσει σ’ όλους μας, μόνιμους κατοίκους των νησιών μας και επισκέπτες, ξεκούραστες διακοπές.


ΠαντελήςΒρουλή ς= Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Δημόσιας Υγείας =

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου