Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Η καλαμωτούσαινα Ευτυχία Σαρρή, που διαπρέπει στον χώρο της μόδας στο εξωτερικό


Η καλαμωτούσαινα Ευτυχία Σαρρή, που διαπρέπει στον χώρο της μόδας στο εξωτερικό, έδωσε πριν από λίγο καιρό συνέντευξη στη Vogue, στον Βλάση Κωστούρου.


Gaenus: Το ελληνικό brand που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη κομψότητα

Ευτυχία Σαρρή
©Phaedra Karagianni / @fai_dra

Το “conceptual streetwear” brand της Ευτυχίας Σαρρή, κεντρίζει το ενδιαφέρον διεθνών buyers, προωθεί τη βιώσιμη μόδα, χρησιμοποιεί παραδοσιακές τεχνικές παραγωγής και εμπνέεται από τις κοινωνικοπολιτικές αλλαγές μιας μπερδεμένης γενιάς.


Πώς πήρατε την απόφαση να δημιουργήσετε το brand;
To 2015 αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Φλωρεντία, μετακόμισα στο Λονδίνο για να κάνω πρακτική στο στούντιο της Faustine Steinmetz. Εκεί ήρθα σε επαφή με τον δημιουργικό κύκλο του Λονδίνου και είδα πως οι άνθρωποι είναι ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Mε εντυπωσίασε το κλίμα συνεργασίας και το έντονο στοιχείο του community.Ήταν η εποχή που γινόταν η στροφή σε πιο ethical brands. Υπήρχε έντονα η ανάγκη αντίδρασης λόγω της κλιματικής αλλαγής, της ανόδου του φασισμού, της τρομοκρατίας και του προσφυγικού. Είμαστε μια γενιά που έχει ανάγκη την αλλαγή, που θέλει να δει τον κόσμο με άλλα μάτια. Αυτό ήταν και το κίνητρο της δημιουργίας του Gaenus, ένα όνομα που εξηγεί ακριβώς αυτό που θέλω να επικοινωνήσω: συνδυάζει την ελληνική λέξη γένος και την λέξη Gaea, τη Θεά της ζωής στη γη.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου