Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Φωτογραφία με πολλούς συμβολισμούς… Μουτζούρης… Κάρμαντζης… Μπουγδάνος...Νύκτας...Καλογεράκης... και... Ξενάκης




Για όσουςγνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα δεν χρειάζεται να διαβάσουν τούτες τις γραμμές για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Για όσους όμως δεν γνωρίζουν έχουμε την υποχρέωση να τους ενημερώσουμε…
Στη φωτογραφία μας λοιπόν διακρίνονται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης να κάνει θερμή χειραψία με τον εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχη Χίου με το συνδυασμό της Χριστιάνας Καλογήρου και υποψήφιο τώρα Δήμαρχο Χίου – θεωρείται ακλόνητο φαβορί – Σταμάτη Κάρμαντζη, όπως και με τον Παντελή Μπουγδάνο, Περιφερειακό Σύμβουλο Χίου με το συνδυασμό της Χριστιάνας Καλογήρου αλλά τώρα υποψήφιος με το συνδυασμό “Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο” στο πλευρό του Κώστα Μουτζούρη.
Διακρίνονται επίσης από τα αριστερά ο δικηγόρος Νίκος Νύχτας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου με τον Κώστα Μουτζούρη, ο Γιάννης Ξενάκης εν ενεργεία Ατιπεριφερειάρχης Χίου με τον συνδυασμό της κ. Καλογήρου και νυν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χίου με το συνδυασμό του Σταμάτη Κάρμαντζη, όπως και ο Παύλος Καλογεράκης επίσης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χίου με το συνδυασμό του Σταμάτη Κάρμαντζη.Lesvosnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου