Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Χατ-τρικ του Νίκου Κανάριου,στον αγώνα Πανοινούσσιος - Α.Ε.Καλαμωτής 2 - 5







Tο πρωί της Κυριακής στο γήπεδο των Οινουσσών η ομάδα της Καλαμωτής επικράτησε του τοπικού Πανοινούσσιου με το ευρύ σκορ 2-5. Η Καλαμωτή σαφώς ανώτερη από την ομάδα του Πανοινούσσιου είχε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα.

Στο 18' μετά από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Κώστα Μάμα ο Νίκος Καναριος με σουτ θα γράψει το 0-1.Τρία λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Κωνσταντίνου Σφήκα, ο Κωνσταντίνος Μαμάς με κεφαλιά θα γράψει το 0-2. Ο ίδιος παίκτης στο 26' θα σημαδέψει με δυνατό σουτ το δοκάρι της εστίας του Πανοινούσσιου Στο 34' με απευθείας φάουλ η ομάδα του Πανοινούσσιου θα μειώσει σε 1-2 Στο 42' κόρνερ από τον Κωνσταντίνο Σφήκα, κεφαλιά από τον Ηλία Σαραντινούδη η μπάλα στο δοκάρι του Πανοινούσσιου. Στο 62' ο Νίκος Κανάριος μετά από ατομική ενέργεια θα γράψει το 1-3 για την Καλαμωτή. Στο 67' η ομάδα του Πανοινούσσιου σε αντεπίθεση θα μειώσει σε 2-3.Στο 75' ο Λορεν Γκοτζαι με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το 2-4 ,μετά από πάσα του Ηλία Σαραντινούδη. Τέλος στο 81' και πάλι ο Νίκος Κανάριος μετά από κεφαλιά - πάσα του Λορεν Γκοτζαι θα γράψει το τελικό 2-5..


Η 11αδα της Καλαμωτής

1) Νικόλαος Περαντάκος 2) Γιώργος Μετουσι 3) Γιώργος Λάρδας 4) Ηλίας Σαραντινούδης 5) Θανάσης Παντελιδάκης 6) Κωνσταντίνος Σφήκας 7) Κώστας Μάμας 8) Μιχάλης Ορφανούδης 9) Νίκος Κανάριος 10) Δημήτρης Κόκκινος 11) Στέφανος Πάτρας.


ΑΛΛΑΓΕΣ

Στο 65' ο Λορεν Γκοτζαι πήρε την θέση του Στεφάνου Πάτρα Στο 70' ο Περίανδρος Σαραντινίδης πήρε την θέση του Γιώργου Λάρδα. Στο 74' ο Παναγιώτης Ψωμας πήρε την θέση του Ηλία Σαραντινούδη
Και στο 76' ο Μιχάλης Αναστασάκης κάνοντας το ντεμπούτο του με την ομάδα της Καλαμωτής πήρε την θέση του Δημήτρη Κόκκινου.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου