Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Έσβησε το όνειρο για την άνοδο στην Α κατηγορία Χίου, Άτλας Νεοχωρίου - Α.Ε.Καλαμωτής 2 - 0





Την ήττα γνώρισε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο των Θυμιανών η ομάδα της Καλαμωτής από τον Ατλάντα Νεοχωρίου με αποτέλεσμα ο Άτλας να κερδίσει την παραμονή στην Ά κατηγορία Χίου, ενώ η Καλαμωτή θα παραμείνει στην Β κατηγορία Χίου και την νέα χρονιά.
Η Καλαμωτή έχοντας το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα αναγκάστηκε από την αρχή του παιχνιδιού να ρισκάρει και να πιέσει για κάποιο γρήγορο γκολ.Κόντρα όμως στην ροή του αγώνα η ομάδα του Ατλα θα καταφέρει να σκοράρει σε μια αντεπίθεση με τον Καλεώδη γράφοντας στο 24' το 1-0.Η Καλαμωτή θα συνεχίσει να πιέζει χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με τον Κώστα Μάμα όπου δύο φορές σε τετ α τετ νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καλαμωτής θα συνεχίσει να επιτίθεται με τον Άτλα να αμύνεται καλά και να κρατάει το προβάδισμα στο σκορ.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καλαμωτής θα συνεχίσει να επιτίθεται με τον Άτλα να αμύνεται καλά και να κρατάει το προβάδισμα στο σκορ.

Η 11αδα της Καλαμωτής

1) Γιάννης Γιατζιζόγλου 2) Σιδερής Βεργίτσης 3) Θανάσης Παντελιδάκης
4) Ηλίας Σαραντινούδης 5) Γιάννης Πολίτης 6) Κωνσταντίνος Σφήκας 7 ) Κώστας Μάμας
8 ) Μιχάλης Ορφανούδης 9) Νίκος Κανάριος 10) Αιμίλιος Οσμεναι 11) Λόρεν Γκοτζαι

ΑΛΛΑΓΕΣ

Στο 45' ο Στέφανος Πάτρας πήρε την θέση του Ηλία Σαραντινούδη Στο 65' ο Δημήτρης Κόκκινος πήρε την θέση του Αιμίλιου Οσμεναι Στο 78' ο Γιώργος Μετούσι πήρε την θέση του Σιδερή Βεργίτση Και στο 83' ο Ρεζις Οσμεναι πήρε την θέση του Λορεν Γκοτζαι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου