Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ηχηρή παρέμβαση Μουτζούρη για... δήθεν αποχωρήσεις στη Χίο




Να διαλύσει τις εντυπώσεις από τα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στη Χίο περί αποχωρήσεων στελεχών από τον συνδυασμό "Άλμα ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο", επιχειρεί μέσα από ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης. Μέσα από το δελτίο Τύπου αφήνει σαφείς αιχμές για προεκλογικές διαπραγματεύσεις στις οποίες δεν ενέδωσε, χωρίς όμως να αποσαφηνίζει το είδος των διαπραγματεύσεων.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:
Τις τελευταίες ημέρες, εντέχνως διαδίδονται στοχευμένα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο κατά του συνδυασμού «Άλμα Ανάπτυξης για το Βόρειο Αιγαίο», που τον φέρουν να φυλλοροεί στη Χίο.
Προς αποκατάσταση της πλήρους πραγματικότητας, ο επικεφαλής του Συνδυασμού, βρέθηκε στη Χίο το περασμένο διάστημα προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες κατάρτισης του ψηφοδελτίου στο νησί.
Οι δήθεν τρανταχτές αποχωρήσεις, αφορούν πρόσωπα, τα οποία ναι μεν βρέθηκαν στο πλευρό του συνδυασμού και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε, ωστόσο θεώρησαν ότι η κάθοδός τους στην πολιτική, στο πλευρό του ανεξάρτητου Υποψηφίου Κώστα Μουτζούρη, αποτελεί προϊόν προεκλογικής και μετεκλογικής διαπραγμάτευσης.
Από την αρχή της δημιουργίας του συνδυασμού, βασική μας αρχή ήταν ότι τίποτε δεν εξαγοράζεται και τίποτα δεν διαπραγματεύεται. Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να δώσουμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, μακριά από λογικές που έφεραν την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στη σημερινή τραγική κατάσταση.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα, οι κατασκευαστές «ειδήσεων», οι άνθρωποι που από την αφάνεια περνούν στο προσκήνιο μέσα από blog αμφίβολης ειδησεογραφικής υπόστασης ελέω εκλογών, θα λάβουν την απάντησή τους.
Προς το παρόν, τους συμβουλεύουμε να ηρεμήσουν διότι ο πανικός της επερχόμενης ήττας δεν είναι καλός σύμβουλος.Πηγή Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου