Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΚΑΚΟΥΣΕΣ Μαστιχοχωρίτες ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ» στο 2ο Καρναβάλι Χαϊδαρίου!




Οι Καρκαλούσες έσκισαν και φέτι στο Χαϊδάρι!
Στην παρέλαση τους θαύμαζαν,όλοι μικροί μεγάλοι!

΄Εκλεψαν και φέτος την παράσταση οι Καρκαλούσες των ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ της Αττικής,με τη συμμετοχή τους στο 2οκαρναβάλι του Δήμου Χαϊδαρίου την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου!
Το κέφι,το χιούμορ και η ευρηματικότητα των Πυργούσων κυριολεκτικά απογειώθηκε με θέμα τουςΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ!!!
Ντυμένοι με κατάλληλα ρούχα,και εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία ,εξόρμησαν για τα μαστιχόδενδρα! Μαζί τους φυσικά είχαν και τα "παιδιά" τους ντυμένα με Πυργούσικες παραδοσιακές φορεσιές,αλλά και τα ...πουλιά τους,στα κλουβιά φυσικά!Δεν έλειψε  και το άρμα τους ,διακοσμημένο κατάλληλα για την περίσταση!Γεγονός είναι ότι ξεχώρισαν και καταχειροκροτήθηκαν από όλους,για την ξεχωριστή τους εμφάνιση! Η πρόεδρος του Συλλόγου, κα Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου και το ΔΣ,ευχαριστούν όσους βοήθησαν να ετοιμαστεί …το «άρμα» και όλους που συμμετείχαν στο δρώμενο!
  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ» συμμετείχε επίσης και φέτος,στα κούλουμα στο τουριστικό περίπτερο στο Δαφνί Χαϊδαρίου,όπου πλήθος κόσμου μαζεύτηκε και το έριξε έξω ,χόρεψε με την παραδοσιακή ορχήστρα του συγκροτήματος και γεύτηκε τα νηστίσιμα εδέσματα ,και κρασιά προσφορά του Δήμου Χαϊδαρίου!Οι άνθρωποι του Συλλόγου μοίρασαν εκατοντάδες συσκευασίες εδεσμάτων!Φυσικά από τον πάγκο του Συλλόγου,δεν έλειψαν η σούμα,το Χιώτικο ούζο,το λικέρ μαστίχας αλλά και οι χιώτικες τσίχλες ΕΛΜΑ!!
Και του χρόνου με υγεία να είμαστε καλά! Καλή Σαρακοστή σε όλους!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου